ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби от Левски в Коматево, футболисти и фенове почетоха Чико
Автор: Стойчо Генов 21:50 / 04.05.2019Коментари (4)6476
Ботев (Пд) загуби от Левски с 1:3 в мач от 32-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Станислав Костов (20-дузпа), Станислав Иванов (87) и Валери Божинов (90) бяха точни за гостите, а Тодор Неделев (68) вкара за жълто-черните.

Двата тима, както и съдийската бригада, излязоха на терена с черни тениски с надпис "Легендите не умират" с лика на легендата Динко Дерменджиев, който бе погребан днес в Пловдив. Освен това в 8-ата минута мачът бе спрян и всички зрители станаха на крака и с аплодисменти почетоха още веднъж паметта на великия български футболист.

Левски откри резултата в 20-ата минута, когато пловдивският рефер Георги Кабаков отсъди дузпа. Станислав Костов пробва диагонален удар, който бе спасен от Кайзер. Отбитата топка обаче попадна в Живко Миланов, а той бе спънат в пеналта от младока Кристиан Добрев. Костов реализира от бялата точка за 0:1, въпреки че Кайзер усети ъгъла и дори докосна топката под плонжа си.

В 68-ата минута "канарите" изравниха резултата. След добра многоходова атака Тодор Неделев получи топката, направи хубав рейд, навлизайки в наказателното поле, излъга защитата, че ще подава към Кристиан Добрев и с премерен шут изненада вратаря Николай Михайлов за 1:1.

Три минути преди края Левски изкова победата с втори гол. Това стана след бърза атака, при която Давиде Мариани изведе на скорост Хали Тиам. Той пък намери с прецизен пас между защитата на Ботев Станислав Иванов и младокът хладнокръвно преодоля Кайзер за 2:1.

В 90-ата минута Валери Божинов вкара на празна врата за 1:3, след като получи пас от Паулиньо, който се подигра с цялата защита на "канарите", преодолявайки четирима в гълто-черно.. 

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Лазар МаринРадослав ТерзиевФилип ФилиповДимитър Пиргов, Кристиан Димитров, Тодор НеделевЛъчезар БалтановВасил Шопов (46- Антон Карачанаков), Феребори ДореКристиан Добрев (82- Запро Динев).

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Индианци радвайте се че говедата не ва качиха на 8-ца.....продажници долни.
на 05.05.2019 г.
0
 
 
Браво! Много хубаво го почетохте стоя резил.
0
 
 
Белия миндил ще си остане маришка каракуда цял живот!Как не се научи кое е дербито на Ботев?????Мъри го научи,белия не можа!Срещу Левски се играе на смърт,ако ще и след три дни да си на финал на ШЛ!Ясно ли е бял миндил?????Най-малкото заради Чико!!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: