ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Киров: Вместо да търсим ширина в атака, ние прекалявахме с пасове в дълбочина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:06 / 15.03.2019Коментари (6)4822
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров не бе доволен от играта на своите футболисти в първите 20-ина минути на мача срещу Ботев (Враца), завършил 1:1. Наставникът защити Тодор Неделев за пропуска му от дузпа, а освен това призна, че няма развитие относно новия договор на вратаря Даниел Кайзер.

Ето какво каза специалистът след края на двубоя в Коматево:

Много лоши първи минути в мача, не влязохме добре. Може би техният гол ни събуди. Това са ми най-вече претенциите към отбора. Сега няма как да търся обяснение за това тромаво начало. Но има и такива мачове.

Който не е бил дузпа, той не е изпускал. Проблемът беше друг. Десетина минути след дузпата вместо да търсим ширина в атаката, ние си загубихме времето с много пасове в дълбочина. Всичко това може да се дължи и на психология. Има моменти, в които играта ни води, а не ние да водим играта.

Сега е твърде рано да смятаме точки и да гледаме какво сме направили до този момент. Целта ни бе да влезем в първата шестица и съумяхме да я изпълним. Оттук нататък трябва да се стремим да сме по-добре от миналия сезон.

Не знам да има развитие около новия договор на Даниел Кайзер. Знам, че се водят преговори, но не ги водя аз, така че само това мога да кажа.

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
има нови и става бавно гъвкавостта и въобще не е свързана с треньори , футбола се прави от други но не от бизнесмени с които мафията ви залъгва , че видите ли ако ги нямало с мъните и друг нямало да ги смени... всеки може да стане по добър от Тошко и Васко е един от тях... тия глупаци с димките задушиха Кайзер и бълбук-даже целия отбор задушиха а така работи мафията от блядки и затова кадъните са шампи 7г а шопките след тях а нашите уморени... ЖълтоЧерен Аналгон за гей не въздържащи се има бол...
0
 
 
Пич вие играете селски грозен футбол с ряпкане на топката напред...Стивън вкарваше голове от засади....Съдийството работи за вас!Даже със смешни дузпи не успяхте да биете отбори като Дунав и Ботев Враца :)))
на 16.03.2019 г.
0
 
 
За кво е виновен бе глупак, че Тошко не може да отбележи от дузпа ли?
0
 
 
Киров спри с оправданията. Ти не си способен да ги накараш да играят. И това не е от сега. Ако беше поне малко треньор с тези футболисти трябваше да си плътно до Лудогорец. Не можеш да ги мотивираш, човече! Ставаш, ама за някой отбор без цели и амбиции и без фенове най вече.
-2
 
 
Веднъж най-накрая няма ли да кажеш АЗ СЪМ ВИНОВЕН.Веднъж бе за разнообразие.Кажи сбърках смените,имахме контузени,подценихме съперника,не успях да мотивирам отбора....Как винаги някой друг или друго то е виновно?Смешник.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: