ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Изненада в Коматево! Ботев не успя да бие 10 от Враца, Неделев изпусна дузпа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:23 / 15.03.2019Коментари (23)7445
Ботев (Пловдив) завърши 1:1 срещу Ботев (Враца) в мач от 26-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Бившият футболист на Локо (Пд) Мартин Кавдански (20) откри резултата, а две минути по-късно Васил Шопов изравни.

Почти цяло второ полувреме гостите играха с човек по-малко заради изгонването на Мариян Иванов, а Тодор Неделев изпусна дузпа за жълто-черните.

По този начин възпитаниците на треньора Николай Киров остават засега на 4-то място с актив от 45 точки.

Резултатът бе открит от гостите от Враца в 20-ата минута. След центриране от пряк свободен удар бившият защитник на Локо (Пд) Мартин Кавдански засече с глава от 3-4 метра за 0:1.

Само две минути по-късно "канарите" се върнаха в мача. Васил Шопов бе изведен в добра позиция след двойно подаване с Антонио Вутов и без да се бави стреля в далечния долен ъгъл на вратата на Красимир Костов за 1:1

В 27-ата минута домакините пропуснаха добър шанс да стигнат до пълен обрат. Антонио Вутов се озова в чиста позиция и стреля, но вратарят на Ботев (Враца) изби топката.

В началото на второто полувреме Тодор Неделев намери Феребори Доре. Той пусна успореден на гол линията пас, който Антонио Вутов пропусна на Васил Шопов. Халфът шутира силно, но вратарят на гостите отново успя да парира.

Така се стигна до 55-ата минута, когато жълто-черните получиха право да бият дузпа. Тодор Неделев изведе с 40-метров пас Антонио Вутов по десния фланг. Той опита да центрира към Феребори Доре, но Мариян Иванов спря топката с ръка и получи втори жълт картон. Зад топката застана Тодор Неделев, който шутира с левия крак, но Красимир Костов спаси удара.

Ботев (Пд) игра в състав:

Даниел Кайзер, Атанас ЗехировДимитър Пиргов, Кристиан Димитров, Еберт Кардосо (46- Лазар Марин), Радослав ТерзиевВасил ШоповТодор НеделевКристиан Добрев (63- Филип Филипов), Антонио ВутовФеребори Доре.

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Не се карайте, всички сте канари, на едни и същи ку*ви синове.
+3
 
 
Пловдив 1912 е ЕДИНСТВЕНИЯТ непобеден отбор за 2019 !!! ... за ужас на изперкалите злобни мотики под мен :)))) ... МУХАХАХАХ
0
 
 
Неадекватна и слаба игра въпреки авантата от Съдията не успяхте да биете Дунав,а сега и Ботев Враца...Първа шестица???
0
 
 
Дузпа няма.Червен картон за неволно докосната ръка.Белземския пропусна .За кой бе съдията.
на 15.03.2019 г.
-2
 
 
вай вай ко напрайме канарии, цялата мааала ривеем. Тия Враца дaже ни изпуснаа второто полувреме с 10 души. Многу слаби нашите канариe, направо трагедиия, сига гадните буфири жа на бъзикат, няма да плюете Кирувъ, саде ботив, саде бате Ачу на негу, ай ай канарииие
-2
 
 
Браво на недоразумението Н.Киров.С лекота и финес спечели точка.Гениални смени-Кардосо за пеперудата Марин,Крис за нямащият нищо общо с футбола Филипов.Рева цяла година,че нямал футболисти и ги подбра....Карачанаков,Марин и гоненият от всякъде Захиров.В първата шестица ще играем за здраве и добро настроение.Дано поне с Колежа да има развитие защото с треньор няма.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: