ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Бултрасите: Не отговаряйте на индианеца, бивш треньор на отбора от задния двор на ВСИ
Автор: Стойчо Генов 11:56 / 10.04.2019Коментари (21)10279
© Plovdiv24.bg
Обединените под името Вultras фенове на Ботев (Пловдив) излязоха с важно обръщение към "жълто-черните" привърженици. Поводът е предстоящия мач срещу Черно море и по-специално неговият треньор Илиан Илиев. Бултрасите призоваха присъстващите на мача да не се поддават на провокации, като намесиха дори вечния си съперник Локомотив, където специалистът работеше преди години.

Plovdiv24.bg публикува официалното обръщение без редакторска намеса:

В следващите седмици предстоят много важни битки за отбора на Пловдив. Момчетата на Николай Киров излизат в рамките на няколко дни срещу основния ни претендент за Лига Европа - Черно море, срещу ЦСКА за Купата, Левски, както и срещу отбора от Разград. Във всички тези мачове "жълто-черните“ футболисти ще имат нужда от мощна подкрепа от трибуните.

На преден план в момента е предстоящият мач с Черно море, който всъщност може да изиграе много голямо значение за всички нас. Само преди няколко дни след успешния мач за Купата с тима от Варна, спечелен след дузпи, треньорът им Илиян Илиев, нарече феновете на Ботев "индианци“, а в самия сблъсък влезе в провокация, като показваше непристойни жестове към трибуните, търсейки конфликт и видимо нагнетяване на обстановката.

Съвсем резонно и логично изглеждаше доказаният провокатор на този отбор да понесе нужното наказание и да не води отбора си в предстоящия мач с най-стария футболен клуб в България. Това обаче не се случи и този треньор ще бъде на скамейката, където със сигурност ще се опита отново да влезе в скандал с феновете на Ботев.

Ние обаче не трябва да допускаме това и не трябва да се поддаваме на опитите за конфликт от бившия треньор на отбора от задния двор на ВСИ. Не се и съмнявайте, че делегатът на срещата с Черно море ще бъде взискателен докрай и ще опише всяко едно действие на "жълто-черните“ фенове. Не трябва да забравяме, че отборът ни е с предупреждение за наказание и всяко едно необмислено действие срещу този треньор би могло да има много тежки последствия за нас, а имено мач пред празни трибуни в първия полуфинал на 17-ти април в Пловдив. Знаем, че никой от нас не желае такъв развой на събитията, защото имаме реалните шансове за поредна година да мечтаем за Купата!

Затова не обръщайте внимание на "индианеца“ и подкрепяйте отбора на Пловдив от първата до последната минута.

Защото Ники Киров и момчетата му заслужават точно това!

А те знаят как да зарадват цял Пловдив в средата на месец МАЙ!

САМО БОТЕВ!
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Жълтите отломки станаха за смях не само за Пловдив ами и за цяла България!Винаги ще бъдете в сянката на ЛОКОМОТИВ , гевреци такива!
-3
 
 
Крайно време беше някой да ви го каже жълти капути такива селски!Марш от града ни , селски пръчки!
-4
 
 
И какво ще правите в средата на май,да ви го ....... в тъпите човки ????!!!!!Лудогорец го няма за да трампите купа срещу играчи.....Ама вие много си вярвате бе,хепатити !!!!Коматево е вашия дом...завинаги !!!
-2
 
 
Кюнлийкови,човека ви го каза: С тия индианци зад мен как да коментирам? Играем на тренировъчен терен...
-2
 
 
Жълти скапани к... какво ви пречи Локо ПД.Да бивш треньор е но и Чико е бил наш треньор теглете му и на него една селска . Що за животни сте
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 10.04.2019 г.
+3
 
 
Лелееее, пълно с ЦИГАНИ тука.. Бягайте в долната група, дънни риби - при гранда на Пловдив нямате място!
-3
 
 
Скоро ще играят пред празни трибуни,БФС всеки път ги предупреждава последно!
-2
 
 
Колко е жалко да си жълт комплексар! Утайки!
-4
 
 
Отново провинциална кимплексарщина от страна на коматевци!Вместо да осъзнаят истината и да опитат да се променят, те обиждат, и то един от големите ни футболисти и треньори, който просто им каза истината!? Абсолютни "индианци", но жълти! В същност, индианците са много удохотворени хора. Коматевци не са такива. Просто си пуснете записа от случката и всичко там се вижда и чува отлично! По-скоро, маймуни!
+2
 
 
Гледах репортажа,точно и ясно, този примат наричащ себе си треньор,наистина трябваше да бъде наказан да не води отбора на моряците за какъв се мисли този индивид,какво като е треньор на тимаджийския отбор ,трябва да има взаимно уважение,терена не бил за мачове и тем подобни,народа го е казал на крива ракета космоса - виновен.Паднаха -паднаха затрай си или не обиждай никого,такъв им бил късмета другият път да се научат да бият дузпи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: