ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби от Берое в генералната репетиция за финала
Автор: Стойчо Генов 19:22 / 11.05.2019Коментари (8)6139
Ботев (Пд) загуби от Берое с 0:1 в мач от 33-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят бе последен за жълто-черните преди историческия финал за Купата на България срещу градския съперник Локомотив. Рубен Бриджидо (45+1) вкара попадението за старозагорци.

Успехът бе първи за Берое в Коматево от 2016 година насам.

В 16-ата минута бе първото 100-процентово положение в мача. Желев изведе Мартин Камбуров сам срещу вратаря на Ботев и капитанът на гостите шутира от воле, но но ударът му срещна гредата, след което Кайзер улови топката.

В добавеното време на първата част беройци откриха резултата. Това стана след центриране в наказателното поле, където Кристиан Димитров не успя да играе с глава, а зад него Костадин Ничен изби неспокосано с крак. Топката попадна в Бриджидо, който си я нагласи и с левия крак от границата на пеналта я прати в десния ъгъл на Кайзер за 0:1.

В 63-ата минута топката още веднъж срещна гредата на вратата на Кайзер след трети пореден корнер и създала се суматоха в наказателното поле на жълто-черните.

Три минути преди края Лъчезар Балтанов отправи много силен удар от дистанция, при който топката тупна коварно пред Перниш. Въпреки това обаче вратарят на Берое изби в корнер.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Костадин Ничев, Еберт Кардосо, Радослав ТерзиевВасил ШоповТодор Неделев (59- Лъчезар Балтанов), Александър ТоневКристиан Добрев (67- Антон Карачанаков), Феребори Доре.

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Ботев загуби от Берое в генералната репетиция за финала", а Локото загуби всичките си "генерални" репетиции срещу Септември и Етър, така че по-добре замълчете, жепейски влъхви! "Ботев" не е готов за Европа все още, но Локомотив пък хич! По-добре Ботев да отстъпи Купата на буферите, та срамът в Европата да го берат те...
-2
 
 
Ааааа къде са селянките.....когато бъдат онодени потъват в дън земя ама а Локото да падне не им стига мастилото да пишат.....ей маймуни който не дойде в Коматево той не ва ебна ай стягайте дупарите че в сряда ве чака същото.
0
 
 
ИЗГОРЯХМЕ ЗА ДА СВЕТИМ НА 15.05.на Стадиона.
0
 
 
Прекалено много осиране за тая Купа!След толкова срам,ако не я вземем,белия да си вземе чукалата!И тези момчета Филипов,Шопов,Тонев,Карачанаков да напишат по едно мотивирано обяснение на тема"Защо получавам заплата във ФК Ботев"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: