ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вутов: Не е достойно да се радвам на гол срещу Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:56 / 29.03.2019Коментари (6)5271
© Plovdiv24.bg
Нападателят на Ботев (Пд) Антонио Вутов каза доста интересни неща преди предстоящия мач срещу Левски. Виканият в националния отбор футболист е юноша именно на "сините". Двубоят Левски - Ботев (Пд) е в неделя (31 март) от 20,30 часа в София.

"Бях щастлив, че за първи път бях повикан за лагер-сбора на националния отбор. Чувствах се добре, познавах повечето от момчетата и бързо се приобщих", сподели играчът.

"Идват най-важните мачове за отбора, надявам се да стигнем до зона Европа през първенството, да стигнем до финал за Купата на България, всички мачове до края на сезона са важни, няма да избираме за кой да играем и за кой да се пестим. Разбира се, пътят до Европа през купата е по-лесен, има три мача до финала, а за първенството са 10", добави още Вутов.

"Аз вече изиграх много мачове срещу Левски, познавам доста от хората в клуба, един нормален мач за мен ще е, надявам се да се представя добре. И аз усетих, че отборът ни играе една идея по-трудно на Герена, отколкото на Армията или в Разград. Може би тази традиция, която е от около 20 години, Ботев да няма победа, вероятно тежи. Ако играя срещу Левски, ще дам 100% от себе си. Мисля, че не съм изгубил формата си."

"Когато имам възможност и пространство, винаги ще пробвам удари отдалеч. На терена няма приятели. Аз съм юноша на Левски, но не демонстрирах, защото не е достойно да се радваш след гол. Не знам, може би Горана, Костов, те са ми по-близки, може да ме нападнат, само да не ме удушат (смее се). Тогава Обертан ми каза да не вкарам гол, а то точно така и стана", спомни си Вутов, цитиран от Гонг.
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма проблем Вута. Ти им забий един победен за нас гол, пък не се радвай, ние ще го направим вместо теб. Успех утре с/у тези които ти се подиграха и показаха колко означаваш за тях.
на 29.03.2019 г.
-1
 
 
саде ботев, саде канарите, абе веднъж да ги бием тез бе. къф е тоя резил 25 год. да нямаме точка у шопско. гадните буфири уж викаме слаби, слаби, а те си млатат гуведата у софия през година. Стига срам и резили канари, стягайте се или всички вън, саде Ачу и саде бат Смаил ай ай канариие
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: