ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
0:0 е крайният резултат между Славия и Ботев на стадион "Васил Левски"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:37 / 16.09.2018Коментари (8)6971
© Lap.bg
Ботев (Пд) завърши 0:0 срещу Славия като гост в мач от 8-ия кръг на Първа лига, който се игра на националния стадион "Васил Левски" в София. Равенството остави жълто-черните на 6-о място във временното класиране с актив от 11 точки.

"Канарчетата" можеха да получат дузпа, без да стигнат до голово положение в 20-ата минута. Тодор Неделев центрира от фаул, а в наказателното поле бившият футболист на Ботев Милен Гамаков задържа с ръце Кристиан Димитров. Топката обаче бе далеч от двамата и съдията Никола Попов се направи, че не вижда нарушението.

В 35-ата минута Ботев бе много близо до откриване на резултата с първия си удар към противниковата врата. Густаво Афонсо финтира Сашо Александров по левия фланг и центрира към малкото наказателното поле. Там Диого Кампос направи фрапантен пропуск, след като шутира с крак, но покрай гредата в аут.

В 53-ата минута Йордан Минев нанесе първия точен удар в мача. Левият бек шутира от разстояние, но ветеранът Георги Петков улови топката без проблеми.

Десет минути по-късно Тодор Неделев центрира почти от тъчлинията към наказателното поле, където Стивън Петков засече с глава, но твърде неточно в аут.

В 70-ата минута Славия също бе близо до откриване на резултата. Янис Карабельов подаде към Милчо Ангелов, който стреля от границата на наказателното поле, а топката рикошира в гредата.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Филип Филипов, Костадин Ничев, Кристиан Димитров, Йордан Минев, Радослав Терзиев, Лъчезар Балтанов (74- Серкан Юсеин), Тодор Неделев, Густаво Афонсо, Диого Кампос (46- Антонио Вутов), Стивън Петков.
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 17.09.2018 г.
0
 
 
Бял, не владееш съблекалнята и това е! Тия нашите пичове играят когато си искат, някои въобще не могат да играят. Тарторите нещо много "издишат" - да не ти правят курт-капан? Май са хора на Ачо ревливия..
-2
 
 
Бялата гивендия е най-слабия треньор в А група!Пропадаме от мач на мач!
+1
 
 
Има Саше има. Буферчето да не се обажда там където не разбира.Ами по добре да каже, сега ще гонители мусю Крюшо или не ???
-1
 
 
Не знам колко трябва да си тъп и упорит че всеки мач да го започваш с тоя измислен бразилец Диого.Лъчо знаели изобщо за какво е на терена .На тоя палячо Стивън няма ли кой да му опъне два шамара и да му покажат къде се намира какви са тези пинизи с топката при всяко отиграване.С този отбор и с тази игра ли ще ходим на новият стадион а Киров.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 16.09.2018 г.
-1
 
 
Коментара ми след мача с Локото . Едва ли ще кажа нещо ново и различно- "Втората осмица ни е гарантирана. До тогава дано сглобим отбор иначе ни чака Б група.Тодор 3 мача един пас Балтанов несъсредоточен Серкан да не говоря а останалите оле мале. Само със Стивън и Минев не става"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: