ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Легенда на Ботев: Дано Тошко опита да направи нещо за кариерата си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:24 / 06.12.2018Коментари (22)8312
© Plovdiv24.bg
Легендата на Ботев (Пловдив) Георги Георгиев - Гецата е категоричен, че пътят на Тодор Неделев във футбола трябва да води единствено до отбори в чужбина. Той е на мнение, че в момента преминаването му в друг клуб в България, дори и това да е ЦСКА, би било крачка назад.

"Ботев беше по-дорият отбор в дербито с Локо и заслужено спечели. "Канарчетата" играха добре, но и "черно-белите" имаха няколко хубави положения през първото полувреме. Колкото до гола на Неделев - не бяхме виждали скоро такова попадение в България. Много красиво го направи. Поемането на топката, погледът къде се намира вратарят в този момент и изпълнението бяха на топ ниво.

Познавам Тошко от много малък. Винаги съм казвал, че той може още повече. Трябва да разбере, че сега е моментът да играе голям футбол. Има безспорни качества, но може повече. Винаги ще бъда взискателен към футболистите, които имат талант. Защото към така наречените дърводелци няма как да имам претенции. Те не стават, дори и да тренират по 24 часа на ден.

Участвал съм в пловдивското дерби и нямам спомен за такова попадение като това на Тодор Неделев. Играли сме много хубави мачове с Локо, но не се сещам за такъв гол. Имаше един двубой, в който Атанас Пашев им вкара четири попадения, но не и такова като на Тошко.

Според мен по-добрият вариант от тук насетне за Неделев е чужбина. И то в отбор, който развива футболистите си. Но той си взима сам решенията. По мое време, като играеш в Ботев и отидеш в ЦСКА, беше крачка напред, но в сегашните времена не съм много убеден.

Надявам се този гол да му даде тласъка, че за него сега е време да играе голям футбол. Тошко е умно и скромно момче. Дано се опита нещо да направи за кариерата си", коментира Гецата пред "Тема спорт".
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
За доброто на Ботев е Тошко да остане,но личен план не.Всеки работи за пари.Не можем да задържим звездите си.Заплати взимат колкото на други отбори аванса.А някои резеви получават повече от титулярите.Това трябва да се промени още при сключване на контракта.
+3
 
 
Геца, стига сте му пускали бръмбари в главата на това момче. За него е сто пъти по - добре да си взема 20-те евра в Ботев /стига да има кой да му ги даде/, отколкото да се мъчи някъде , където няма да го търпят и минута да се разхожда по терена. Ти беше не по - малък талант от Тошко, а стигна до едно село във Франция . "Камъкът си тежи на мястото" , това не са го измислили случайно.
с .. . с. с.с .с с. с.с
-5
 
 
От Майнц ... в Белозем, супер кариера прави в момента. В Майнц, го оцениха и му казаха, Айде Селския махай се и на Село действай. там се видя КОЛКО Е ДОБЪР! Айде Жълтур, пак на Околовръсното! ТОЗИ СМЕШНИЯ ИГРАЛ В БОТЕВ А ПОМНИ ЛИ ХРИСТО КОЛЕВ КАКВИ ИМ ГИ Е НАБЛЪСКАЛ НА ЖЪЛТУРИТЕ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: