ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Черно море пусна жалба срещу съдийството в мача с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:32 / 22.10.2018Коментари (1)3451
Ръководството на Черно море депозира жалба относно отсъжданията на главния съдия Георги Давидов и неговите помощници по време на срещата от ХII кръг на Първа професионална лига между Ботев и Черно море /2:1/. Отборът на “моряците" бе умишлено ощетен, зачитайки гол от засада на домакините (Стиван Петков), който впоследствие се оказа победен за пловдивчани.

Грешките нa реферите и явните несправедливи отсъждания в противовес с правилата на играта футбол бяха видни за всички, тъй като мачовете се предават по телевизията и стават обществено достояние, са казва в съобщението на "моряците".

Ето какво още допълниха от Черно море:

Това е поредният двубой, в който на ПФК Черно море е нанесена вреда, вследствие от слабото съдийство. За четвърти път този сезон варненският клуб е “спиран" и му бяха отнети куп точки чрез реферите в изиграните досега 12 мача. Бяха “откраднати" победи срещу Левски/Кабаков и Етър/Гаджалов поради съдийски грешки, спрени с несъществуващи засади две чисти голови атаки срещу Бистрица и умишленото съдийство на Волен Чинков в ущърб на Черно море срещу Славия. По-лесно е да се посочат мачовете, в които съдиите бяха на ниво – с Локомотив Пд и Лудогорец, отколкото да се изброят обратните отсъждания, грешни тъчове, картони и различен критерий.

Видно от публикации в медийното пространство е, че съдията Георги Давидов не за първи път допуска груби нарушения на правилата и зачита нередовни голове или отменя такива (оплаквания от Верея, Пирин, Септември, Витоша и други) и явно толерансът, който сте му дали е изчерпан и следва да бъде отстранен от Първа лига, докато покаже, че е подготвен за това ниво на футбола.

Ръководството на Черно море настоява за предприемане на адекватни мерки и наказания на извършените нарушения и да не бъде допускано, главният съдия да се оправдава с помощниците си, нито след няколко кръга отново да го гледаме в Първа лига, както бе постъпено с Неделчо Гаджалов от Пловдив. Ако дисциплинарният орган на БФС е справедлив в решенията си спрямо виновните рефери, те ще вземат правилни решени при воденето на двубоите, победителите, от които ще убедят футболната общественост, че заслужават постигнатите резултати и същите не са плод на задкулисни игри. А по този начин ще се вдигне и нивото на родния футбол.

С решението, относно наказанието на Георги Давидов, ще стане ясно има ли тенденциозност от страна на съдийската комисия срещу Черно море като клуб или ще станем свидетели на слаби съдии, които се крият зад независимата институция представлявана от БФС.

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да не е само "Черно море" ощетен? Самият Ботев, също и Локо Пд, Левски, ЦСКА, Славия, Септември, Берое, Верея, Витоша, Етър, Ботев Вр, Дунав, та дори и Лудогорец имат претенции към "безпристрастното" съдийство!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: