ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев набеляза играч на Лудогорец, гарантира му титулярно място
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:40 / 28.12.2018Коментари (6)7072
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров е набелязал един от играчите на Лудогорец за своята селекция. Става дума за поливалентния Лукас Саша, чийто договор с шампионите изтича през лятото.

Ясно е, че "канарчетата" трудно могат да си позволят заплатата на бившия футболист на ЦСКА, но пък са готови да му гарантират титулярно място и основна роля в състава, съобщава "Меридиан Мач". Саша е ценен с това, че може да играе като халф, десен и ляв защитник, а и като плеймейкър.

За момента бъдещето на Лукас Саша е неясно, тъй като може да остане и в Лудогорец. Интерес към него има и от Израел, където бразилецът направи доста силни мачове в Апоел (Тел Авив).
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
В момента имаме трима бразилци - Джонатан, Густаво и Диого и квотата за футболисти извън ЕС е запълнена. Диого да не го броим, въпреки че не иска да разтрогне. Спрягат се имената на нови трима. Белия държеше на десен бек от украинсия отбор на мястото на Минев. Значи един между Лукас Саша и Виана може да бъде привлечен, само ако продадем Густаво. Дано не напуснат едновременно Стивън и Серкан. За Серкан интересът е много голям, от Италия до Израел, през нашите грандове и едва ли ще можем да го задържим. Относно Лукас Саша, много добър футболист, за нас, въпреки че отстъпва на другите футболисти на Лудогорец на съответните постове. И като бек не е на нивото на Сисиньо, и като дефанзивен халф не е на нивото на Горалски.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 28.12.2018 г.
0
 
 
Съде локуту , на него. То и ний набилязвами , ама никой нище в катуна на лаутджамията . пък и бай клошар няма стинки, тъй чи братя мангали -работата е ясна - заминавами с експреса за Б група , вай вай вай .Няма заплати няма премий , саде лютеница и домус има .
на 28.12.2018 г.
-4
 
 
Саде ботив. Значи продължаваме да си бъркаме по дупките с нашия голям брат Лудогорец. Това е срам за вси канарии. Бат Самуил и той голям мошеник излезе, излъга нагло, че ще прави стадиона. По добре да върнем Ачо. С нигу бяхме много дубре. Саде канариииие. Юруууууууш
-4
 
 
То това хубаво, ама не е ли това разменната монета за Хюсеин Серкан?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: