ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Серкан Юсеин почва подготовка с Лудогорец? В Ботев чакат оферта
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:15 / 22.12.2018Коментари (3)8198
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Лудогорец чака футболиста на Ботев (Пд) Серкан Юсеин за старта на зимната подготовка на "орлите" на 8 януари. Заниманието ще е в София, а бившият младежки национал ще стане поредният играч на "канарчетата", който подсилва Лудогорец.

Така поне твърди в днешния си брой вестник "Тема спорт". Според изданието 22-годишният Серкан Юсеин е плануван за заместник на Светослав Дяков.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че договорът на Серкан с Ботев изтича през лятото. Това означава, че от Лудогорец със сигурност ще трябва да платят трансферна сума, ако искат да имат на разположение халфа още за пролетния полусезон в шампионата.

По информация на Plovdiv24.bg на този етап все още нява официална кореспонденция между Лудогорец и Ботев за трансфера на Юсеин.
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тази новина ми изглежда абсурдна. Серкан все още не е завоювал титулярно място в Ботев в конкуренция с Лъчо Балтанов и Терзиев. Белия му забраняваше да връща топката назад. Това е в резултат на липсата му на самочувствие и увереност, че няма да сбърка с паса и да "организира" контраатака на противника. Което пък е в резултат на осъзнаването му за липсата на достатъчна техника и класа. Това от друга страна показва чувството му за реализъм и че е здраво стъпил ва земята. През този полусезон Серкан напредна значително и особено последните три - четири мача ги изигра силно. И сега, когато кариерата му е във възход и в близко време евентуално ще може да се утвърди вече не като перспективен футболист, а като силен, да стане титуляр, да го привлекат в националния отбор, да "се вземе толкова на сериозно", при положение, че пред очите му се развиха събитията и кариерата на Чунчуков, на Цветомир Панов, ми се струва невъзможно. Серкан не лети в облаците и разбира, че нещата стават бавно, постепенно и със системен труд и не разчита на чудеса. Така че вариантът за Лудогорец според моята логика е изключен. Много по-вероятно е да го привлече предложението от третодивизонния италиански отбор, където ще има многократно повече шансове. Разбира се, оптималният вариан за него засега е да си остане в Ботев. Ако избере обаче друг път, ще може да бъде заместен. И Стивън, и Афонсо, и Кайзер могат да бъдат заместени. Единствено Неделев е незаменим, за нас.
0
 
 
Айде сега нямало оферта. Гелосаният и Мултака докато разделят не обмитеният петрол в техният "безмитен" склад на порт Бургас са си стиснали ръцете на "крупната" сума от 30 К. По същата схема при делиорманци замина и Панов и по този начин сасипаха момчино. Тия двама олигофрени бял ден да не видят.
0
 
 
На сателита пак им прибраха играч безплатно,нищо това за подарената купа:))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: