ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Собственикът на Ботев с важно изявление
Автор: Стойчо Генов 12:26 / 17.05.2019Коментари (38)13646
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Ботев (Пд) Георги Самуилов направи изявление чрез официалния клубен сайт.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

Тежко е да се говори след загуба като тази, която заедно преживяхме във финала на стадион "Васил Левски“.

Вероятно всеки един от нас се е затворил в себе си и търси причините за това поражение, което помрачи празничната атмосфера и очакванията ни за спектакъл на терена, от който се надявахме да излезем като победители.

Загубите и трудните моменти са част както от спорта, така и от живота и всички заедно трябва да преминем през настоящия период.

Тук е мястото да изразя възхищението си от фантастичната подкрепа, която оказахте на отбора.

Горд съм, че ръководя клуб с толкова многобройна, всеотдайна и вярна публика. Благодаря от името на всички за атмосферата, която създадохте. Тя не заслужаваше този отговор от терена.

Откакто съм начело на "Ботев“ футболистите и спортно-техническият щаб разполагат с всички необходими условия, за да насочат цялото си внимание към представянето си на терена. Към това да играят, да се раздават за името и историята на клуба, чиито цветове имат честта да защитават и да радват хилядите си привърженици. За огромно съжаление на всички нас, в най-важния момент от сезона не видяхме нищо от това.

Вялото и безизразно представяне на отбора в този исторически финал бе много по-болезнено от самата загуба и факта, че не успяхме да прибавим още един трофей във витрината на клуба.

Мое задължение е да открия причината да се стигне до този момент на разочарование. Вече започнахме задълбочен и обстоен анализ не само на представянето ни във финала, но и на всичко, което се случи през сезона до момента.

Резултатите от анализа и решенията, които ще последват от него ще бъдат съобщени пред медиите на 29 май (сряда).

С уважение към всички вас,

Георги Самуилов
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 18.05.2019 г.
+1
 
 
Миналият сезон Левски беше фаворит за купата срещу аутсайдера Славия. Спечели аутсайдера. По-миналата година Лудогорец беше фаворит за купата срещу аутсайдера Ботев. Спечели аутсайдера. По предните години аналогично в ролята на аутсайдери Купата спечелиха Берое и Черно Море... То бива бива изненади , ама тука има нещо повече от изненада ? И тази година соченият за аутсайдер взе Купата !!! Очевидно купата се дава на ротационен принцип на аутсайдерите , а покрай това доста хора намазват от коефициенти...
+2
 
 
Долавям от казаното от собственика, че виновникът вече е известен за него. Треньора!!! Какво по-лесно от това! Публиката иска отрязани глави и ще получи първата! Хора, не разбрахте ли, че треньорите нямат свръхестествени способности! Те не са магьосници! За да зарадвам феновете на отрязаните глави, ще им кажа една тайна! Белия ще си отиде, ще си отиде и следващия след Белия, ще си отиде и по-следващия след Белия, ще си отиде и още по-следващия след Белия, и още по-следващия от следващия и още по-..!!!
на 17.05.2019 г.
0
 
 
Абе и ти си като Чандъров ами нейсе!
-2
 
 
белия за Ботев е като бяло течение за жените.....вреден е и трябва да се лекува веднага!!!!!Някой да е чул тази гнида един път да поеме вина??????
0
 
 
Всъщност има ли в отбора на Ботев и в ръководството някой ботевист ? Айде да си направите една равносметка! Единственния футболист свързан с Ботев макар и в частен клуб Ботев 2002 е Неделев.Айде и Радо Апостолов.Лазар Марин и Терзиев са юноши на Спартак Пловдив.Всичкото друго не е Ботевист. Президенти,спортни директори,треньори...Не са Ботевисти.Белия е юноша на Марица,после беше и в Спартак. Как искате да изкъртят терена и да вземат купата,като те все едно нямат клубна чест,а Чико за тях е някой си...дето играл в Ботев преди 100 г. Според мен и песните на агитката и хореографията е просташка.Селяндурска.Въртят едно и също като папагали и зомбита и намират мотива да пеят за тима от Кюстендил и да ги наричат цигани!Защо бе ? Аз имам приятели локомотивци,защо да ги мачкаме,кормим,да ги убиваме и да ги наричаме цигани ? За да може после да ви наричат к**ви ли ? И сега ще ви натякват 50 години как са ви взели кебапчето под носа с 3 пъти по малка публика,треньор физкултурник,президент шут и отбор от треторазрядни анонимници.Нямаш ли уважение от противника рано или късно го ядеш.Това важи и за Локомотив и за всеки отбор дето почва да си вярва и си мисли,че само те съществуват!
+4
 
 
Браво, браво, браво, господине! Това е печелене на време, нищо повече. Поредното от многото такива досега.
+1
 
 
Усетила се е секретарката да не слага дата, че както копират набързо електронните медии щеше да е голям гаф да се пръкне нещо като 11.05. под това обръщение. :)) Пълни глупости с 29.05. Ако се прави разследване, няма да отнеме повече от 2-3 дни. Няма ли сигнализиране до разследващи органи и прокуратура, всичко е за замазване на положението. Анализи и тъпотии някакви.
-5
 
 
РЕШЕНИЕТО Е ЕДНО И ТО Е НАЛЕЖАЩО!БЕЛИЯ ПЛУЖЕК ВЪН ОЩЕ ДНЕС И НАЗНАЧЕНИЕ НА НОВ ТРЕНЬОР ДО СЕДМИЦА,ЗА ДА МОЖЕ СЕЛЕКЦИЯТА И ПОДГОТОВКАТА ДА ВЪРВЯТ НОРМАЛНО!ИДЕЯ.....СТАМЕН БЕЛЧЕВ!
на 17.05.2019 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: