ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кайзер разкри грозната истина: Исках да остана в Ботев, но имаше много лъжи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:13 / 30.05.2019Коментари (36)12769
© Plovdiv24.bg
Вратарят Даниел Кайзер обяви преди дни, че напуска Ботев (Пд), където игра в продължение на два сезона. Полякът обаче най-после в прав текст призна защо не се е съгласил да подпише нов договор с жълто-черните.

"Когато започнахме преговори за нов договор, нямах съмнение, че искам да остана. Имаше прекалено много лъжи от страна на директорите за отправеното към мен предложение. Преговорите не бяха професионални. Бях атакуван, както и моите агенти. Искам да работя професионално. Не съм имал оферти от страна на Левски", заяви Даниел Кайзер пред Спортал.

"Сезонът за мен беше добър. Тренирах усилено, за да стигна до това ниво. Един мач на финала за Купата развали целия сезон за нас. Въпреки това изиграхме много добри мачове. За феновете на Ботев мога да кажа само добри неща. Чувствам се много добре тук. Феновете ме обичат и аз тях също. Благодаря им за всичко! Никога няма да забравя този клуб", каза още полякът.
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
27.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво Даниел!!!Ти беше вратар №1 на България през този шампионат.Браво!!!
+1
 
 
Алоооо,фиенувите на слузта!Да ви напомня,че Кайзер стоя на пейката една година точно заради белия!!!!!белия имаше интервю даже.....Кайзер бил нисък и не ставал за вратар!Това са думи точно на белия!!!А,относно футболиста да му пожелаем добро бъдеще!Стаховяк също беше добър,но наемника винаги работи за повече пари и си е прав!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.05.2019 г.
+3
 
 
Малцинството много превъзбудено в темите на ГРАНДА на Пловдив! Лилави, стискайте тенекийката, докато Крушарски не я е отнесъл в хола си в Говедарци! Това е вашата съдба - никой не ви брои за живи и всеки се гаври с вас.
-4
 
 
Болката е огромна но за сметка на това ще бъде много продължителна.
+3
 
 
А защо трябва да вярвам за всичко на Кайзер? Човека, който постоянно изнудваше ръководството за пари на ръка...Не е ли добре преди да съдим да чуем и двете страни?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Целокупното ромско население много притеснено за смяната на треньорският щаб.Що така бе мургавелковци?Щото се сещате оттук нататък дълги години ще ви се случва.
-4
 
 
Уволнихте си най-добрия треньор,сега и този ви разясни какво става...драпали са за комисионни Директорите
0
 
 
Браво, най-накрая един да каже истината и причините за случващото се в клуба. Проблемите идват от инфантилното ръководство в клуба и това няма да доведе до нищо добро. Нека само припомним, кои управляват: адв.Радев(заклет буфер и бивш футболист на Локото и човека съветващ Самуилов да не строи Колежа, защото щял да се строи големия стадион, това е и човека, който е разпитвал нашия доктор какви медикаменти дава, а след това ги коментирал с доктора на локо), ИдиЙотков(изгонен от НАП и от Ботев няколко пъти за далавери и най-голям интригант в клуба, заради него си тръгват Кайзер, Белия, Кочев и др., обича да се промъква късно вечер в клуба и да подправя документи),Наумов(по-известен като "дюнерджията", обикновен фен, агресивен към ботевисти със средно образование е,какво повече да се коментира), А.Палийски(за този всичко е казано, но продължава да се натиска да се върне начело на клуба, въпреки, че никой не го иска,а и хабер си няма как се управлява футболен клуб), Е. Кючюков(пълен анонимник гонен от всякъде, но съпругата му била висша съдийка и можела да ни помага с делата, този е бивша подлога на Порточанов), Зафиров(също недоказан, като футболен ръководител, но на него жена му била секретарка при Бойко), и накрая Самуилов(спуснат с парашут от горе за да строи стадион и да оправи дълговете, които Палийски не оправи и забърка още повече. Известен е в Раковски със своята еснафщина и свидливост и с това, че затри местния футболен клуб. В едно предаване на В.Ахчиева беше разкрит, като трафикант на без акцизно гориво. Абсолютен лаик и дилетант във футбола и затова се доверява на Радев и Йотков, което е и най-голямата му грешка). Към това аматьорско ръководство можем да добавим многото директори(домъкнати от йотков,защото са му приятели и били безработни) и резултата е това. Всъщност тепърва ще се "наслаждаваме" на резултата от това безумно управление. Цяла България ни се присмива за това наведено на Лудогорец и Левски "ръководство". В момента не могат да намерят нов треньор, тъй като всички са отказали, защото никой не иска да работи в този змиярник, където всеки се прави на шеф, а професионалистите биват гонени. Тъмните времена от ерата на Селския се завръщат, но с нови изпълнители, които са още по-страшни селяндури. Троловете могат вече да започват да дращят по клавишите, но това е истината...НАРОДЕ ???
+7
 
 
Нашите приятелки от джамията за много важни се имат. Що се дупите все където не ви е работата? Който плаща той поръчва музиката така че като няма резултати ще има друго. Тъпо е да изпуснахме Кайзер който израстна много през тия 2 години, ама началника трябва да погледне и срещу тия кадри където го "съветват".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: