ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
КПБП: Елате на шествието, употребата на алкохол не е желателна!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:21 / 23.02.2019Коментари (4)3701
© Plovdiv24.bg
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив изнесе подробности относно днешното автомобилно шествие от стадион "Христо Ботев" до базата в Коматево, което ще предхожда мача между "канарите" и Верея.

Plovdiv24.bg публикува текста на КПБП без редакторска намеса:

"Събираме се там, където ни е мястото, за да отидем там, където сме принудени!"

Уважаеми ботевисти, във връзка с провеждането на утрешното автомобилно шествие, искаме да Ви направим допълнителни организационни пояснения.

Събираме се на 23.02.2019 г. 15:00 часа в района на ст. "Христо Ботев“. Препоръчваме Ви паркиране на автомобилите, в района на паркоместата на бул. "Източен“, паркинга между стадиона и залите ще е отворен от към ул. "Варшава“ , от към бул. "Източен“ ще е отворен и малкия паркинг, можете да използвате и паркинга на магазин "Лидл“.

След като паркирате, елате пред централния вход на "Колежа“, имаме какво да си кажем по между си и не само, а може и да попеем.

Потеглянето към базата ще бъде в 16:00 ч., от изхода на паркинга на магазин "Лидл“, нека всички които са паркирали по-далеч, да предвидят време за предвижване до там. Маршрута на движение ще бъде следния – бул.“Източен“, бул“ Христо Ботев“, Сточна гара, Централна гара, "Коматевския надлез“ , футболен комплекс "Ботев 1912“. Който желае, може да се включи и по маршрута.

Уважаеми приятели, като организатори на мероприятието искрено Ви молим, с държанието си, да покажем, че уважаваме всички пловдивчани и не желаем да им създаваме излишни неудобства в съботния следобед. . Нека не забравяме, шествието е автомобилно и употребата на алкохол на открито и по време на пътуването не е желателна.

Нека бъдем весели, нека бъдем усмихнати и да покажем на Пловдив и пловдивчани, че имаме нужда от нашия дом ст.“Христо Ботев“ – Колежа.

Събота , 23.02.2019 г. , "БОТЕВ“ Пловдив има мач, забравете домашния уют, не гледайте термометъра, не му мислете много, елате да подкрепим любимия отбор. Киров, Кочев и момчетата , имат нужда от всеки от нас.

"ЗААААПЕЙ СЪС ЦЯЛО ГЪРЛО, ЗАПЕЙ НЕ СЕ ЩАДИ, ПОДКРЕПИ ОТБОРА СЪС ВСИЧКИ СИЛИ ТИ, И НЕКА ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ В НАШИТЕ СЪРЦА, ПО-ВЕЛИК ОТ "БОТЕВ“, НЯМА НА СВЕТА“
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 23.02.2019 г.
0
 
 
Малцинството...какво друго да направи, освен да дриска глупости тук. Гледат в дясно - на 10 място. Скоро Септември и Бистрица ще ги минат и са в Б група. Никаква перспектива...освен да се приберат и да набият айшетата си.
с .. . с. с.с .с с. с.с
-4
 
 
Кмета отишъл при Гергов и му казал: Жоре, казвай колко пари искаш, само да не се излагам толкова пред моите приятели и самоуилов. Станах за смях с този техен стадион. Ще закриваме Агра 2019 при тебе. Онези изедници Ботевистите ми спретнаха тенекия. КАзаха ми че ще щистят а те се ослушаха и не дойдоха! Геергов му отговорил: Видя ли колко струва Самуилчето. Аз като ти казах от Жълтури файда никаква, ти не ме слушаше. Айде от менд амине, аз ще го закрия Агра 2019
на 23.02.2019 г.
-3
 
 
саде ботив на него. Отказахме се да ходим, братя канариие. вънка е -5 градуса. многу студено. и няма никаква ползъ от това шествие. ша идем 10 коли и кой ша на чуй. той Самуилов голям мошенник излезе, само лъже и маже. И на мачъ мноо студено няма да ода, шами замръзнът ушите. саде ботев саде ачу, ай ай канарииие
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: