ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби от Етър след ниска ефективност в атака
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:20 / 25.11.2018Коментари (18)9647
© Lap.bg
Ботев (Пд) загуби от Етър с 0:1 като гост в мач от 16-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Румен Руменов бе точен за домакините в края на първото полувреме.

По този начин "канарите" останаха на 5-о място във временното класиране с актив от 26 точки.

Първата опасност пред вратата на Етър дойде в 19-ата минута след грешка в защитата на домакините. Перейра нахлу в наказателното поле, но пасът му към Стивън Петков бе блокиран. Последва центриране от корнер, при което Лъчезар Балтанов се сблъска с вратаря Христо Иванов и бе отсъден фаул в атака.

Минута след това Антонио Вутов открадна една топка и опита да изведе Стивън Петков в пеналта. Таранът беше затворен и затова комбинира с Тодор Неделев, чийто шут с десния крак от границата на наказатеното поле се оказа неточен.

В 28-ата минута Мане изведе отлично Румен Руменов сам срещу вратаря Кайзер. Последва силен шут, който срещна напречната греда.

Четири минути преди почивката Етър откри резултата след дейното участие на двама бивши футболисти на Ботев - Георги Сърмов и Иван Стоянов. Сърмов изведе с дълго подаване Стоянов по лявото крило. Нападателят преодоля последователно опеката на Перейра и Димитър Пиргов и почти от аутлинията центрира по земя към Румен Руменов. Той шутира хладнокръвно от 7-8 метра в долния ляв ъгъл на вратаря Кайзер за 1:0.

В 62-ата минута капитанът на Ботев Лъчезар Балтанов опита силен шут от дистанция, но топката профуча на сантиметри от гредата в аут. Малко по-късно Стивън Петков прати топката в мрежата на Етър, но нападателят бе в двуметрова засада. Четвърт час преди края Тодор Неделев шутира директно от фаул, но отново в аут.

Минута преди края Кристиан Добрев опита да центрира с левия крак, но се получи хубав прехвърлящ удар. Скерлев от домакините успя с глава да изчисти топката от самата голлиния.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Джонатан Перейра, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Йордан Минев, Радослав Терзиев (46- Серкан Юсеин), Лъчезар БалтановТодор Неделев, Антонио Вутов, Стивън Петков (75- Васил Шопов), Густаво Афонсо (77- Кристиан Добрев).

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
В отбора има напрежение заради разликата в заплатите.Ако това се иачисти,промяната ще я има.Не може резерва да взима повече от титуляр.Знам го със сигурност.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 25.11.2018 г.
+2
 
 
Пичове, приключихте много рано сезона! Днес и още 2 кръга има. Аз не си ходя в 14 часа, например.. Мърлящина у почти всички, Белия ги гледа немърдащ. Къде се намирате, бе? Който не му се играе - да си тръгва - за нито един няма да плача. Два-три свястни мача на сезон и някоя победа над слабаците - това го гледаме вече години. Контролът от шефовете е нулев - само заплатите да се вземат пък другото..карай! А тоя, който дава - да не мислите, че все така ще дава? Или някой си мислят, че ще играят в чужбина или големи отбори? Ще играете в прошляшки отбори като Пирин, Септември, Дунав, та свят ще ви се завие. Балъка не е никакъв треньор - от къде ли не го гониха, но поне е мотиватор. С никакви футболисти ни скъсаха днес от атаки. Киров - то дори и това не можеш - да ги мотивираш. И друг път съм писал, ти не владееш съблекалнята - пичовете играят когато си искат, а когато не искат - не играят. Това е безобразно живуркане в клуб като Ботев! Играйте бе, пък нека видим дали ще падаме! Можете повече, не е верно че имаме слаби футболисти, просто рядко се впускат в играта. Ми, по-лесно е - след 10-число са банкомата - били, паднали - "оня" плаща!
+4
 
 
Безобразно!Без никакво настроение!Изчезна импровизацията,мотивацията и красивата игра!Този сезон имаме изигран мач и половина,В Стара Загора за купата и първото полувреме срещу Разград!Всичко друго е леш!Това не е Ботев!
0
 
 
Никаква вина няма треньорът за подобни поражения, Лудогорец с милионната си селекция вчера едва биха на Лаута. Такъв ни е потенциалът 5-6 място, сериозно изоставаме от водещите отбори ЦСКА,Лудогорец,Левски и Берое като селекция и качество, така че разни мрънкания и писане по форумите са излишни. Който е голям треньор, да си подаде документите, но да гарантира,че ще започне да бие вътре и вън и то с тази селекция.Половината не са в 100% форма, краят на сезона е все пак, половиата са с изтичащи договори,а има такива които просто не стават.С подобни инвестиции мястото на което се намираме в момента е максимум. Надяваме се на по-добри времена и започване на строежа на стадиона, но и за там не съм оптимист.
+5
 
 
Белият е само един от проблемите. Другите са липса на собственик, който да дава , но и да изисква. Играчите, освен изпаднали от форма , са и демотивирани . Явно, искащите да се махат са доста. Това е очевидно при Стивън, Тошко и бразилеца. Балтанов и Минев са свършили. Друг е въпросът, какво става и защо се позволява това.
-3
 
 
Киров,Киров.....Майко мила.....Пореден мач без удар във вратата от игрова ситуация...Кръгъл,завършен идиот...Да те бият Балъков и отдавна свършили футболисти-Сърмов,Стоянов,Димо Атанасов.....Смешник,абсолютен некадърник. Нека футболните лаици,любовниците на Белия цирей да пишат минуси и да му пишат хвалебствия СЕГА....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: