ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Киров: Още сме в шок след загубата във финала, след 29 май ще коментирам бъдещето си
Автор: Стойчо Генов 20:20 / 21.05.2019Коментари (23)7040
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров смята, че най-хубавото нещо, което може да се случи на неговия тим, е лятната пауза. Специалистът призна, че отборът още е в шок след загубата от градския съперник Локомотив във финала за Купата на България.

Ето какво каза Киров след поражението с 0:2 от Лудогорец:

Отборът е още в шок след загубата във финала. Нормално е след тези големи очаквания. След такова разочарование е много трудно да се върнеш за максимално кратко време. Все пак казах на момчетата, че футболът е една игра – не се ли наслаждаваш, няма как да се постига нещо по-сериозно. Трябва да се връщаме в играта.

Когато не искаме да играем с топката, няма как да създадем положения. Това е нашият голям проблем в момента. Просто по най-бързия начин трябва да дойде паузата, за да изчистим грешките.

Насочихме вниманието изцяло върху Купата на България. Може би там е разковничето. Особено след елиминирането на ЦСКА се видя, че нямаме шанс да постигнем нещо повече в първенството.

Подкрепата на публиката не е само към мен, а за целия отбор. Искам да им благодарим на феновете за това, което направиха на 15 май във финала. Със сигурност ще ги зарадваме за в бъдеще. Няма да коментирам моето бъдеще в клуба преди 29 май, първо трябва да се видя със собственика.

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 22.05.2019 г.
0
 
 
Подлогите на Селския Самуилов продължават да дрискат фекалии срещу единственото читаво нещо в Клуба - треньорския тандем Киров/Кочев ! Какво да очакваме от клуб 500 кифтета ? Тия цървули , срам за ботевизма , 10 години се продаваха на ДХС и го крепяха ! Та сега няма да се продадат на Селския 2 Самуилов ? Който , слуховете разправят , вече е вдигнал платата на 700 ...
+2
 
 
Момчета истината е ,че Киров и тези футболисти според мен се изчерпа за отбора освен ако не вземете силни попълнения които да вдигнат нивото ! На всякъде го има това нещо треньор и футболист идва момент където не могат да дадат повече на отбора и е време да напуснат !!
-2
 
 
Папагала е в шок от Локо ПД.Не се притеснявайте ще ви ш***ме когато си пожелаем в Коматеу ,в София ,на Лаута.
-1
 
 
Насочихме вниманието изцяло върху Купата на България. Може би там е разковничето. Особено след елиминирането на ЦСКА се видя, че нямаме шанс да постигнем нещо повече в първенството. Ама ние първенството го бяхме отписали още преди елиминирането на ЦСКА. И това не е за първи път заради купата. За 29-ти е правилно. Поне до 26-ти, че има избори, а може да се изтърве някой ако се получат скандали и обвинения.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 21.05.2019 г.
+1
 
 
12 мача - само една победа и загубен финал. Такъв треньор няма да държат и 1 минута в никой отбор в света. Но в нашия са се навързали като свински черва - още от времето на Селския. Да ги изброявам ли?
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-1
 
 
Преди Купата беше в шок и загубихме от Левски и морето!Падна от локото,а след купата още си в шок и губиш наред!Киров,иди си с мир,не мъчи и нас и себе си!Пет поредни загуби говорят много за работата ти!
+1
 
 
Искам да попитам защитниците на Киров: Представете си, че вие сте работодател и даден ваш служител е бил образцов работник преди 2 години, но от тогава насам се представя зле и работата му става все по-лоша.Та въпроса ми към вас е-колко още ще го търпите???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: