ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Извадиха Чворович от групата на Ботев, има и още една промяна
Автор: Стойчо Генов 15:32 / 17.05.2019Коментари (7)5346
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров определи група от 18 футболисти за предстоящия мач с Черно море. Двубоят с "моряците" е в събота от 15:30 часа на стадион "Тича" във Варна.

В сравнение с финала за Купата, наставникът на "канарчетата" извършва две промени. Извън групата останаха Иван Чворович и Радослав Терзиев, а на тяхно място сред 18-те попаднаха юношите Стелиан Ангелов и Станислав Шопов.

В петък сутринта "жълто-черните" тренираха на клубната база, след което отпътуваха за морската ни столица. Срещата Черно море - Ботев ще бъде ръководена от Георги Давидов.

Ето и групата на "канарите":

Даниел Кайзер, Стелиан Ангелов, Филип ФилиповТодор НеделевКостадин НичевВасил ШоповЛазар МаринЛъчезар Балтанов, Радослав Апостолов, Кристиан Добрев, Станислав Шопов, Еберт Кардосо, Джонатан Перейра, Димитър Пиргов, Кристиан Димитров, Феребори ДореАлександър ТоневАнтонио Вутов.
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сега този мач стана важен за нас, а и следващите, за да се изясни, имаме ли качествени футболисти в наличие в дефанзивен план. Джонатан беше дълго време извън строя, няма игрова практика и на финала беше зле. Кардосо, въпреки че не не е провел подготовка с отбора, трябва вече да навлиза във форма. Крилата на Черно море са много бързи и за бековете ни този мач ще е тест. Кои са ни дефанзивните халфове и имаме ли въобще такива? Серкан беше на приливи и отливи, не можем да кажем, че е бил на високо ниво. Радо Терзиев беше по-зле. Сега срещу Черно море ще е или Ничев, или Радо Апостолов. На тях се пада тежка отговорност, тъй като Неделев в дефанзивен план не е много полезен и трябва да компенсират.И двамата тепърва ще трябва да се доказват, че може да се разчита на тях. Ничев досега допускаше доста грешки. Филипов и Марин се включват добре в атака. На Филипов центрирането е доста слабо. И двамата в дефанзивен план не са много бързи, не са за отбор за евротурнирите!
+2
 
 
Карачанаков пак не е в групата. Ако са го отписали, няма да е справедливо. Той не е провел подготовка с отбора. Относно Радо Терзиев, на всички ни е мъчно за загубата. Той изпусна Ожболт при гола. Но нека не го хулим. Всички футболисти играха достойно!
-2
 
 
Божжееее,Терзиев още бил в Ботев?????Вместо в Марково,той и титуляр играе!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 17.05.2019 г.
+2
 
 
тоя Терзиев още ли го държите в отбора ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: