ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ако Ботев привлече този футболист, ще удари в десетката
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:50 / 03.01.2019Коментари (4)10147
©
Бившият ас на Берое и Верея Педро Еуженио е разтрогнал договора си с турския Алтай (Измир) и вече е свободен агент. Турците пропуснали да платят три заплати на футболиста и той се е възползвал от нов член на трансферния правилник на ФИФА.

В турския тим е и бившият защитник на Локо (Пд) Иван Иванов, който също може да напусне на полусезона. Той обаче е получил всичките си пари за разлика от португалеца. Това съобщи юристът Радостин Василев, цитиран от "24 часа". Адвокатът защитава правата на португалеца.

Атакуващият халф лесно може да се върне в българското първенство, защото има доста добра репутация. Той игра у нас още за Хасково и Черно море. По непотвърдена информация Ботев (Пд) е много близо до осъществяването на сделка и до привличането на Педро Еуженио.
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Първо трябва да се извини този португалски каруцар,че си позволяваше жестове и провокации към феновете когато сме играли с Берое и тогава вече,ако се прецени,че може да свърши някаква работа може да го приберем.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 03.01.2019 г.
+4
 
 
съде Локото на него. Тука никой не пише за нас бре, що така? Сигурно тайно продавами нащи звезди -месита, роналдовци и вратарите, вай вай. къде го бай Наклон да кажи кво става -пълна тишина. цял сезон пълна тишина у клуба. Да са връща Коко и да ги почвами , тоя селянин няма пукнат лев-взел футболен отбор на оправя. Юруууш , братя апапи !
на 03.01.2019 г.
-4
 
 
Саде ботев. Каква десетка ще ударим с този, вие чувате ли се, тоя го изгониха от Берое и Верея, искате да замажете положението, че напускат най-добрите, Серкан, Минев, Тошо, Слави Шопов, всички бягат с тоя баберек ли ще ни успокоявате. Какво става в нашия любим Ботев, някой ще излезели да каже. С такива куци коне ли ще заместваме, нашите момчета. По добре Ачо да се върне. Тоя Самуилов голям мошенник излезе. Саде ботев, аййй канариииииеее
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Проблем в Ботев! Оперираха основен защитник, аут е за месец
Ботев оправи картотеките на двама! Още две нови попълнения чакат
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: