ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби на Лаута, отмениха редовен гол на "канарите"
Автор: Стойчо Генов 22:51 / 29.06.2020Коментари (13)7482
Ботев (Пд) загуби от Арда с 0:1 като гост в скучен мач от 28-ия кръг на Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят от Група Б на втората осмица се игра пред доста малко зрители на стадион "Локомотив" в Пловдив, където тимът от Кърджали домакинства.

Радослав Василев бе точен за сините в 81-ата минута.

С поражението възпитаниците на треньора Ферарио Спасов се смъкнаха на второ място в групата, оставайки с 33 точки. Арда вече е лидер с 34 т. Освен това "канарите" остават само с една единствена победа за календарната 2020 година.

Първото добро положение в мача дойде още в 4-ата минута и бе пред вратата на Арда. Тозор Неделев центрира от корнер, при което Джонатан Перейра се извиси и засече с глава, но топката се заби в земята и премина над вратата на Месут Юсуф в аут.

В 27-ата минута съдийската бригада, начело със Станислав Тодоров, сериозно ощети жълто-черните. След едно центриране от корнер топката попадна в Станислав Шопов пред наказателното поле. Халфът шутира с левия крак, но право в напречната греда. Рикоширалата топка бе засечена с глава от Лъчезар Балтанов в мрежата. Попадението обаче беше отменено заради засада, но при повторенията се видя, че такава не съществува.

В 68-ата минута Ботев отново бе близо до откриване на резултата. Тодор Неделев опита своя специалитет - бомбен удар с левия крак от близо 40 метра. Този път напречната греда спаси вратаря на Арда от попадение.

В 81-ата минута домакините от Арда поведоха в резултата. Това стана след късо изпълнение на корнер, след което топката бе центрирана по земя на близка греда. Вратарят на Ботев Янко Георгиев не реагира навреме и от 1 метър пред голлинията Радослав Василев го изпревари и засече с крак за 1:0.

Ботев игра в състав:

Янко ГеоргиевФилип Филипов, Станислав Работов, Иван БандаловскиЛазар Марин, Джонатан Перейра, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Станислав Шопов (54- Фабио Бурбано), Александър Тонев (77- Бисер Бонев), Антонио Вутов (59- Радослав Терзиев).

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ботев-отборът на град Пловдив
премахни филтъра

+8
 
 
Този отбор е тотална щета от некадърния вратар до Тонев и Вутов, дори Неделев нищо не играе. Самуилов на миналия сезон казваше нулев, този не знам какъв е. Арда нямаха победа от ноември,честито на Ники Киров за първата победа. За какви Лиги Европа коментират не знам, всеки ще ни бие още в първия кръг,ако ще от Андора или Албания да са.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: