ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Желко се засегнал от думи на Самуилов, има и друга причина да си иска заплатите накуп
Автор: Стойчо Генов 08:59 / 16.10.2019Коментари (1)7482
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пловдив) не успя и вчера да разтрогне с доскорошния си треньор Желко Петрович. Черногорският специалист е бил на среща със собственика Георги Самуилов в Коматево в следобедните часове, но двете страни така и не са се разбрали за условията по развалянето на контракта. Петрович има договор за две години и държи да получи всички възнаграждения до неговия край. От ръководството на Ботев пък са готови да му преведат само част от заплатите.

Твърдият отказ на Петрович да направи компромис се дължи на някои коментари на Самуилов. Веднага след поражението от Ботев (Враца) с 0:3 силният човек при “канарчтетата" заяви, че ще поиска оставките на треньора и спортния директор Адалберт Зафиров. Желко обаче се е засегнал, тъй като Самуилов не го е предупредил предварително, а направо е наредил да се пусне позицията му в официалния сайт.

Петрович бил ядосан, че е злепоставен от ръководството, а в холандските медии също писали за него, с което му се създавал негативен имидж, пише "Тема спорт". Ръководството пък се подразнило от думите на Желко, че на отбора му е необходима селекция през зимата. Треньорът на няколко пъти натърти, че след като се привлекат няколко футболисти, Ботев ще изглежда по различен начин.

Дори се говореше, че Петрович е имал гарантиран кредит на доверие от ръководството през есенния дял. Тази уговорка обаче не била спазена. За разлика от треньора спортният директор Зафиров подаде оставка часове след позицията на Георги Самуилов, разпространена на сайта на Ботев.

Петович ходи всеки ден на базата в Коматево, тъй като на практика още се води старши треньор. Не е изключено днес да има развитие, но поне до вчера патовата ситуация се запазваше. Заради неуредиците между Желко и клуба Ферарио Спасов не може да бъде вписан официално като старши треньор. Не е изключено в предстоящото домакинство срещу Лудогорец Феро да е със статута на помощник, поне по документи.

Спасов вече направи неофициален дебют начело на “жълто-черните" - при 3:1 над Царско село в контрола.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Nako_1912
премахни филтъра

Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 16.10.2019 г.
-1
 
 
Желко, вместо ти да платиш неустойка за "добре свършена работа -13 място", ти наглееш! И въобще какви са тия договори с едностранно предвидена неустойка? Като не искат да има неустойка за тях - да не идват треньорите! По-добре тоя да не беше идвал! Къде дават така? Ааа, в Ботев. Йотков, виждаш ли какви договори подписваш, неграмотнико? И още се спотайваш и не си подаваш оставката? Ако съм на Самуилов - ще има да плащаш, докато стигнеш до пенсия, некадърник! Вън от БОТЕВ, че вече ми призлява от теб! Ей, съсипахте го тоя клуб и това си е!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Румънци си спомниха за Неделев в Бундеслигата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: