ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Червени абонати! Ботев отново се превърна в кошмар за ЦСКА
Автор: Стойчо Генов 21:52 / 29.04.2019Коментари (11)13457
Ботев (Пд) победи ЦСКА-София с 2:0 в мач от 31-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Феребори Доре (83) и Тодор Неделев (90+3) вкараха за жълто-черните. По този начин "канарите" имат вече актив от 50 точки, с което се върнаха на 4-то място във временното класиране.

ЦСКА пък като че ли загуби и последния шанс да доближи Лудогорец на 2 точки разлика и да се бори за титлата.

Преди началото на срещата футболистите на Ботев разпънаха плакат с надпис "Чико, всички сме с теб" в подкрепа на най-голямата клубна легенда Динко Дерменджиев, който е в тежко състояние в пловдивска болница.

Двубоят бе сравнително равностоен и чистите голови ситуации бяха рядкост. В 24-ата минута Али Соу бе изпуснат в наказателното поле на Ботев, където Димитър Пиргов го избута в гърба. Реферът Ивайло Стоянов обаче не посмя да отсъди дузпа.

В 37-ата минута бе първата добра възможност за жълто-черните. След центриране от корнер Димитър Пиргов се извиси и засече с глава, а топката облиза страничната греда и излезе в аут.

В средата на второто полувреме Тодор Неделев пусна дълъг пас наляво към Кристиан Добрев. Младокът финитира защитник в червено, но бе бе препънат в наказателното поле и до удар не се стигна.

Така се стигна до 83-ата минута, когато Ботев откри резултата при първия си точен удар към вратата на ЦСКА. Тодор Неделев изведе с перфектен пас Феребори Доре в наказателното поле. Нападателят финтира защитник на гостите и след това с мощен удар шутира покрай вратаря за 1:0.

В добавеното време Тодор Неделев вкара за 2:0. Халфът получи дълъг пас в пеналта, стреля покрай Томаш и прати топката в долния десен ъгъл на вратата на Данте Стипица.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Лазар МаринРадослав ТерзиевДимитър Пиргов, Кристиан Димитров, Еберт Кардосо, Тодор НеделевЛъчезар БалтановВасил ШоповФеребори Доре (89- Радослав Апостолов), Александър Тонев (46- Кристиан Добрев).

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на daniplovdiv
премахни филтъра

+3
 
 
Честита поредна победа,канари!Всички добре,само един въпрос имам!При прекрасната игра в полуфинала на Ничев,кое наложи титуляр да е пълния неадекватник Радито Терзиев?????Това момче няма едно правилно отиграваме,всички инфарктни ситуации идват от негови грешки!!!!!В първия мач за купата ни вкараха от негов фаул,сега заради него щяха да ни изрввнят в 90-тата!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
ФИФА обяви големи промени във футбола, треньорите ще ползват ВАР по време на мач
Преместиха три мача в Трета лига, единият е на дубъла на Ботев
Слави Шопов: Поздравявам Ботев за Купата! Концентриран съм върху работата си в ЦСКА
Докато феновете празнуваха: Дубълът на Ботев гази с 4:0
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: