ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се отказва от Сивард Спрокел и Иван Цветков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:32 / 04.03.2014Коментари (89)14138
© Plovdiv24.bg
Четирима футболисти са попаднали в черния списък на старши треньора на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов. Това са Иван Цветков, Вандер Виейра, Сивард Спрокел и Луис Педро.

Договорите на Цветков и Спрокел изтичат през лятото и почти сигурно няма да бъдат подновявани. Първият ще стане тогава на 35 години. Ако бившият нападател на Левски и Пирин (Бл) реши да сложи край на кариерата си, ще му бъде предложена работа в Ботев, ако не - двете страни ще се разделят. Както е известно, тази зима Станимир Стоилов привлече двама нападатели от Румъния - Юнеса Хамза и Ферибори Доре. Те дойдоха от Петролул (Плоещ).

През лятото вратата ще бъде посочена и на Вандер Виейра, и Луис Педро. Договорите на нападателите са до юни 2015 г., но те вече не влизат в плановете на Стоилов. От Ботев ще се опитат първо да ги продадат или преотстъпят.

Вандер дори отпадна от групата за мача с Нефтохимик. Причината, която обявиха от Ботев, е несериозно отношение на бразилеца по време на тренировъчния процес. Веднъж вече, в началото на 2013 г., Виейра загуби доверието на Станимир Стоилов.

Луис Педро отдавна е втора или трета цигулка за атаката. Не е изключено през лятото да си тръгне още един холандец - Ромарио Кортзорг.

Все пак съществува вероятност Стоилов да не може да направи всички тези промени, тъй като, ако не класира Ботев за Лига Европа, почти сигурно ще бъде освободен след края на сезона.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
хаха мъри е великан, разсипва им втори отбор вече на жълтите, е*ати пича, върти комисионни, води говеда, нищо не играе отбора му, като видиш класирането да се разплачеш, ама си стой на треньорското местенце и няма мърдане. добре че е той да ги държи все още на дъното иначе с милионите на алах жълтурците можеха да се борят за титлата и купата
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 04.03.2014 г.
-2
 
 
За какво бай Иван целува така фланелката? Еничерите нямат милост когато трябва да се лапат нови комисионни. А оФцИте блеят ли, блеят, радват се на подхвърлен кИфтак.
+7
 
 
Както върви в черния списък на г-н Василев от лятото,ще са Мъри,Сашо и компания!
+8
 
 
Виж за педро и козия рог съм съгласен но заедно със Мърльо, Кривие,Съмов и темподобни там цанковци и саидовци вън от Ботев.
+9
 
 
НА "БОТЕВ"МУ ТРЯБВА СМЕЛ ТРЕНЬОР, А НЕ НОВИ ТРАНСФЕРИ. ИНАЧЕ ЩЕ СЕ"наслаждаваме" НА МАХЛЕНСКИ ИГРИЧКИ С ПРИВКУС НА ЗАГУБИ. ИВАН ЦВЕТКОВ Е ПЕРФЕКТЕН ФУТБОЛИСТ,ЩЕ БЪДЕ ЖАЛКО ДА ГО ЗАГУБИМ ЗАРАДИ НЕЧИИ БОЛНИ ПРИУМИЦИ..Г-н ЦВ.ВАСИЛЕВ ИЗГЛЕЖДА УМЕН ЧОВЕК.....
+9
 
 
Мъри ако смята,че е изчерпан по-добре да си ходи,отколкото да върши глупости
+13
 
 
Всеки ден на Кривия и мъри начело на нашия отбор е пагубен-тия двамата доказаха и продължават да доказват,че и с много пари,със всички предоставени условия и изпълнени желания от собственика -са в състояние да копаем надолу и надолу-СРАМОТА-МЪРИ-ВЪН,КРИВ-ВЪН-наистина писна ни от вас-без значение дали го правите нарочно,или просто сте некадърници
+2
 
 
Мъри гради вече втори отбор.С първия изобщо не ме убеди че става за голям треньор. Сега Ботев отново играе плачевно. Вандер има място в отбора и това всеки го знае. Не ни трябват кукли, а хора с хъс и характер. Мъри и Кривия искат да ги слушат безропотно, но не разбират ли, че по тоя начин вината си остава изцяло и само в тях? Дано поне стадиона се построи, че както го разтуриха ако сега нещо стане и го изоставят или го претупат, вече няма да има прошка. Ще преглътнем до другата пролет в Коматево, но ако нещо стане със строителството, ако ни вкарат в някакъв филм и Колежа не стане, не ме интересуват ни Цветанвасилевци, ни барековци.
+16
 
 
На хората които плюят по Вандер,че не бил дисциплиниран,ще им кажа,че и те ако бъдат постоянно пренебрегвани за сметка на некадърните любимци на Мъри,и те няма да се отнасят сериозно към работата си!!!! Просто Мъри е слаб и страхлив треньор,нестава и това е,той е човека който трябва да държи играчите изкъсо,но и справедливо,а не да ги дели на любимци и останалите.Пример е и Платини в разпасания клуб ЦСКА,беше и той разпасан,в Лудогорец е като ангелче.За мен Вандер е мотора на отбора за жалост другите двама Бобан и Галчев ги разкараха туморите в нашият клуб.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 04.03.2014 г.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: