ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сенегалец сменя Бобан в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:22 / 09.01.2014Коментари (61)7252
©
Националът на Сенегал Зарго Туре е на 99 процента играч на "Ботев". 24-годишният футболист на "Льо Авър" е гласен за заместник на изпадналия в немилост македонец Бобан Грънчаров. Защитникът е наблюдаван на живо и от наставника на "канарчетата" Станимир Стоилов. Снажният Туре, който има 4 мача за Сенегал, се е разбрал за личните си условия с "Ботев", научи "Стандарт" от кухнята на "жълто-черните". Сега остава пловдивчани да се разберат и с френския клуб. Досега тимовете са си разменили няколко факса и в близките дни се очаква да се споразумеят. Цената на Туре е около 600 000 евро.

Сигурните нови играчи на "Ботев" - защитникът Сърджан Лучин и халфът Александру Куртеан, ще подпишат договорите си в София днес. Заедно с тях с "канарчетата" се очаква да се обвърже и тайнственият голаджия от Холандия, с който запознати твърдят, че Стоилов си е стиснал ръцете. Новите попълнения на "жълто-черните" ще преминат и медицинските си прегледи в столицата, тъй като там има по-добри условия и апаратура.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Утре май няма да представят нови попълнения! Нито "чернилката", нито "мамалигите" ще дойдат, въпреки предложените баснословни трансферни суми и заплати. Вероятно футболистите са предусетили, че няма да получат нашето уважение! Специално помолих, да не предизвикваме съдбата! Недоумявам, наистина ли хора, считащи се за ботевисти, се противопоставят на нови попълнения, в своя отбор, по принцип, а не за конкретни качества, или липса на такива! Може да сме уникални в това отношение!
+5
 
 
Не се ядосвайте!Африканските защитници са едни от най-добрите във света,погледнете в английското първенство колко от водещите отбори там разполагат с защитници от черния континент!
+5
 
 
Тоя пич и Коло Туре да е пак няма да има шанс в тази ситуация тук.
+4
 
 
Този ли ще замести Бобан... нямам думи.
+3
 
 
Стига сте ревали само за Бобан - ако знае някой 100% каква е истината около него, да излезе и да каже! До тогава, не забравяйте, че монетата има 2 страни и спрете да гледате само едната!
+7
 
 
Черен боклук заменя македонски българин. Ужас. България води 3 войни за Македония, сега си гоним човек и внясаме африкански боклук. Ще е сигурно като ония педровци-медровци, анисета-манисета и т.н.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+8
 
 
Пичове дайте да си подкрепяме отбора и да не се занимаваме със селекция и плащане на заплати. Ние сме фенове и нашата работа е да ги подкрепяме и да показваме любовта си към любимия клуб, другата работа има кой да я върши. Цветан Василев не е прост човек и знае как да управлява мултимилионни бизнес проекти така че не сме ние хората които да му казваме как да бъде изградена структурата на клуба, с какви кадри и кой играч да се купува и колко заплата да получава. Аз лично вярвам че тези които ще дойдат ще са по-добри от тези които са освободени, но нека да видим. Само Ботев
+5
 
 
Здрави, ама много здрави комисионни. Така процедираха Мъри и Сираков в Левски, но Чорни ги осети и им би шута. Нищо добро не ни чака за съжаление с тези говеда.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: