ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарите" заточват Грънчаров край Вардаро
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:33 / 18.12.2013Коментари (28)6732
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пд) няма да се смили над бунтаря Бобан Грънчаров. Макето ще бъде продадено през паузата. Има голяма вероятност той да бъде засилен към родния си Вардар.

Грандът от Скопие стяга яка селекция и в плановете им влизат и други национали на Македония. За това тръбят медиите в страната. Самият Бобан Грънчаров е харесал постната статия на македонски вестник на стената си във Фейсбук. В нея се съобщава, че Вардар иска да си го върне.

Междувременно на Колежа и на базата на "канарчетата" в Коматево мълчат като монаси. Повечето шефове са с изключени телефони. Само спортният Александър Александров разкри, че е изключено Бобан да бъде помилван.

"Няма шанс да бъде върнат в първия отбор. Няма и нищо вярно в това, което се пише, че ме е душил. Станали са други неща, но не искам да ги коментирам сега. Мислим да го продадем", заявява кратко Кривия.

Директорът е подложен на унищожителна критика от "бултрасите". От няколко дни те го нападат жестоко във форумите под статиите за "жълто-черните". Ултрасите не искат и да чуят за гонене на Бобан Грънчаров. Те настояват любимецът им да остане, а Кривия и дори треньорът Станимир Стоилов да си събират багажа. Малка част от феновете обаче защитават спортно-техническото ръководство и са убедени, че в дъното на скандала в Ботев стои симулативна игра на македонския национал, а не обиди в съблекалнята.

Източник: в. "Стандарт"
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Здравейте!Не съм привърженик на "Ботев",но като пловдивчанин уважавам този отбор.Що се отнася до промените,ако трябва да настъпят,съм съгласен,че Александров няма манталитет да бъде на този пост.Относно Станимир Стоилов съм на мнение,че трябва да продължи да работи,защото съм убеден,че ще успее.Да не забравяме че дълго време имаше контузени ирачи,с което се наруши ритъма на игра.Отбор не се прави лесно.Примери за това,колкото искаш.Желая успех на "БОТЕВ".
+1
 
 
Дано Г-н Василев да знае за коментарите на феновете, настроението им, защото те казват много истини. "Криви амеби", "правилни треньори" и сие не са за отбор като Ботев. Да си ходят по родните места и да не се занимават повече с нашия отбор, а той е БОТЕВ ПЛОВДИВ. Сигурна съм, че Г-н Василев не ги чете коментарите, но някой доверен човек, на когото той има вяра, да му е казал за какво става въпрос. Защото май, май само го лъжат горните в кавички.
+3
 
 
Харесвам Бобан и се надявам да остане,но незаменим за Ботев е единствено Тошко!Проблема не е в това,че евентуално ще се търси нов защитник,а че започваме да приличаме много на измислените софийски грандове,а именно че липсва професионализъм и то на "високите етажи"!Според мен, напрежението в клуба е твърде голямо,а така трудно се работи,а за успехи в такава обстановка и дума не може да става.Може и очакванията на феновете за постигане на добри резултати за максимално кратко време също се отразява негативно,но не в резултатите е проблема,а като цяло в играта....
на 18.12.2013 г.
+3
 
 
Долу лапите от Бобан че ще заточим вас мърши долни
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 18.12.2013 г.
-4
 
 
Макето е в схема за залагания, но и кривака не му отстъпва. Коко ряпа да яде като самодеец от пионерски дом пред таланта им.
+11
 
 
....Бобан на терена да остане ...а Кривия и Правия с цялата паснина синя барабар с Домо и Сърмов (без Огнянов ) вън от стадиона .... вън и от красивия ни град ....евах ги интригантите !!! ....г-н Василев .....не оставяйте тия лешояди да ви подвеждат !!!! ....публиката си обичаме отбора и винаги сме го подкрепяли , но чашата преля !!!
+4
 
 
0Танчовска тук съм подлого, как ти е съвестта мишко. Къде акат гладните Кате. А да питам, от кога длъжността секретарка, която го лапа, а тъждествена на президент. Не знаех, че ако си го слагаш така с правилните хора ставаш богоизбран.
+9
 
 
Почти всеки ден Кривия пуска едно и също - нямал бъдеще Бобан и т.н. - почвам да се чудя - този галфон ли е - последна инстанция в клуба - къде са тренъори , изпълнителни директори , президенти и пр. Май на някои им пари под краката и нагнетяват напрежението , за да няма после връщане назад ... И в крайна сметка - какво все пак се е случило - само си гадаем , а нещата се замитат под килима ...
+8
 
 
Цялата тази история с Грънчаров е една голяма постановка. Следете трансферите тази зима . Няколко човека ще ви направят на пълни идиоти. Мисля,че собственика на Ботев ще се осети навреме и тези дни ще им бие шута на всички - правия,кривия, президента и макето.
+9
 
 
Не пипайте Бобан, за да не ви пипнем ние !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: