ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Футболист къса с Ботев по вина на клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:58 / 23.10.2013Коментари (25)5498
© Plovdiv24.bg
Николай Домакинов разтрогва едностранно контракта с пловдивчани, иска си оставащите 10 заплати
Защитникът Николай Домакинов ще разтрогне договора си с Ботев Пд по вина на клуба. 33-годишният бранител, който достигна и до националния отбор на България, ще скъса едностранно контракта си с жълто-черните заради 1 получена заплата - за месец септември. Наши източници разкриха, че вчера Домакинов е депозирал необходимите документи в пловдивския клуб, за да стартира процедурата по прекратяването на трудово-правните му отношения с тима. Така Домакинов е напът да се превърне в първия футболист, разтрогващ с Ботев Пд по вина на клуба след възраждането на славния пловдивски клуб през лятото на 2010 г. 

Казусът с Домакинов е твърде странен, защото в последните три месеца той дори не тренираше с отбора или индивидуално със специалист от клуба. На практика от юли месец той не беше допускан да изпълнява договора си като футболист на Ботев Пд. Дотогава Домакинов бе част от сателита на пловдивчани Раковски, където се подвизаваше като преотстъпен през миналия сезон. Първоначално след края на сезона се стигна до неразбирателство между него и шефовете на жълто-черните и той трябваше да си тръгне от гр. Раковски. Малко по-късно Домакинов бе върнат при зелено-белите, но седмица преди старта на шампионата в "Б" група, на защитника и още 5-има по-опитни играчи им се сервира, че трябва да напуснат сателита, защото е взето решение там да се обиграват предимно юноши от школата на Ботев. След това от Колежа опитаха да намерят отбор на Домакинов, където да бъде пратен под наем или да се разберат да разтрогнат с него по взаимно съгласие, давайки му 4 или 5-месечни заплати. И двата варианта обаче не се получиха. Според запознати Домакинов ще претендира за оставащите си 10-месечни възнаграждения по преждевременно прекратяващия му се договор.


Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
БОТЕВ Пд се развива перфектно!!! Няколко загубени мача - няма да провалят дългосрочния план, колкото и да злорадстват сини и червени журналистчета търсейки постоянно под вола теле. Ех как им се иска Мъри да бъде уволнен! Не мили ми гейчета - продължаваме и ще мачкаме!
+5
 
 
За всички плюещи по Мъри:"Къде се намира Ботев Пловдив? Силно или слабо е представянето на "канарчетата" след първата третина на сезона? Кандидат-шампион или отбор на проблясъците са "жълто-черните"? Все въпроси, които знайни и незнайни специалисти започнаха да задават след загубата на пловдивчани в "Надежда". И рано-рано с удоволствие да плачат на чуждия гроб. Ако изобщо има такъв! Нека да погледнем цифрите. Те точно и ясно казват всичко. А то е категорично - Ботев има най-много точки в класирането между отборите в първата седмица. И то без загуба!!! 12 пункта, с един повече от временния лидер Литекс! "Канарчетата" не загубиха, нещо повече - не допуснаха гол при гостуванията си на първия - Литекс, втория - шампиона Лудогорец и третия - ЦСКА! Категорично размазаха градския съперник Локомотив и взеха скалпа на Левски, когато този тим бе доста далеч от кризата, в която е в момента! Безспорно тези цифри трябва да вдъхват оптимизъм на бултрасите. Все пак любимият им тим ще играе с тези отбори и в решителната финална фаза на първенството!"
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 23.10.2013 г.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-5
 
 
Кривият и Мъри постъпиха много подло и подигравателно с него,с Животното и с другите момчета. Напълно прав е Домакинов да претендира за оставащите си 10-месечни възнаграждения по преждевременно прекратяващия му се договор. С тези негодни и подли ръководители добро не ни чака. Колкото по рано бъдат прогонени, толкова по добре е за Ботев. Свалете жълтите очила и погледнете реално на нещата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Иновативно: Дубълът на Ботев играе в събота от 20 часа
Отлична новина от Ботев преди гостуването на Локомотив София
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: