ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Домовчийски: Бих се върнал в Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:34 / 31.01.2014Коментари (14)3923
© Plovdiv24.bg
"На драго сърце бих се върнал в Левски". Това заяви пред ТV7 Валери Домовчийски. Нападателят на Ботев (Пловдив) все още има договор с клуба, но не е желан в тима и продължава да си търси нов отбор.

Той категорично опроверга информациите, че някой от Левски го е търсил до този момент. Нападателят, който преди да се завърне в България, игра в Германия за Херта и Дуисбург, сподели пред ТV7, че с радост би помогнал на "сините". "Бих се върнал да играя в Левски. Ако има някакъв интерес, разбира се, че бих приел. Но никой от "Герена" не се е свързвал с мен. Всичко, което се е изписало, са спекулации. Пращаха ме в Черноморец, Берое. До днешна дата нямам предложение от български клуб", заяви юношата на "сините".

Домовчийски и неговият мениджър продължават да търсят вариант къде футболистът да продължи кариера си. Нападателят е категоричен, че няма да играе във втородивизионния Раковски, както и в друг български отбор, който не участва в "А" група. "Искаха да ме пращат под наем в Раковски в "Б" група, но аз не съм съгласен на този вариант", каза още нападателят.

В момента Домовчийски тренира самостоятелно на базата на Ботев в "Коматево". "Имам си треньор, с когото се подготвям по 2 пъти на ден. Още не съм си приключил договора с Ботев, но си търся отбор и ако си намеря, ще се махам. Не знам защо така се получи. Нямам опции да се върна в Германия, нито пък знам какво ще става. Утре приключва трансферният прозорец. За момента не мога да кажа какви са шансовете да заиграя в чужбина. Търся тим, водил съм разговори и се надявам нещата да станат, но нямам нищо конкретно", добави Домо.

Нападателят допълни, че не е обиден на никого в Пловдив, въпреки малкия шанс, който получи. "Не съм разочарован от Ботев, но си мислех, че като ме вземат, имаха представа, че не съм играл доста време и съм изостанал с физическата подготовка. Бях извън терените 6 месеца, бях изпуснал 2 лагера, после се контузих по средата на сезона и въобще не бях в най-оптимална спортна форма. Но явно така са преценили. Другото, което е, че не ми тръгна добре, но това е отделен въпрос", завърши той.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Пробвай при семейство наематели,там обират баберик.И побързай докато не се те разсъблекли бултрасите.
+7
 
 
Аве палячо, кой те брой теб за жив, ти и за Раковски не ставаш. Знам те аз, знам те, още като дойде, на една тренировка горе в Брестник те разкрих, но Мъри беше на друго мнение тогава.
+7
 
 
Даже и от Левски не го искат... Правете сметка! :)
+2
 
 
Собственикът, както и ръководството, трябва да въведат желязни правила срещу тази порочна практика, характерна за българските клубове. Привличаш футболист, треньор, деятел, сключваш договор с него, и при резултати, които не покриват очакванията, нарушаваш едностранно договора, и плащаш неустойки! Подобна практика в един западен отбор е немислима. Валери Божинов не оправда очакванията на Спортинг, отдаваха го под наем на различни отбори, но не си позволяват да плащат неустойки. ПСВ не си позволиха да плащат неустойки на Станислав Манолев. На другия полюс са нашите ЦСКА и Левски, които се самоубиват с тези неустойки! Би трябвало да се използват всички възможности, преди да тръгнеш да разваляш договора. Намирам изповедта на Домовчийски за резонна. Взели сме го без подготовка, изтървал е два лагера, получава контузия по средата на сезона, шансът не го иска. Всичко това,според мен е вярно. Не можеше ли да проведе подготовка с отбора, да се види състоянието му след това, и да се търси решение, извън прекратяване на договора. Нашите ръководители я карат още по инерция, по най-лесния начин, няма човек, няма проблем, и не изчерпват всички възможности за всеки един казус!
+5
 
 
Би, ама вече и там няма да те вземат дори! Не след дълго ще искаш поне в Раковски, но и от там ще те отрежат. Май е време да окачиш патъците.
+11
 
 
Хаха, не знам кой ще го вземе тва момче. Свършил е с футбола. Получи такъв шанс и не показа нищо.. Жалко.
+10
 
 
....но си мислех че ще си получавам голямата заплатка докато се мотая по терена а балъците ще чакат да вкарам поне един гол.....сладур хаха
+5
 
 
Некадърник!!! Чак не искал в Раковски. Та ти и за там не ставаш. Ти си едно голямо недоразумение, а пък и имаш ебати и самочувствието. Хайде със здраве да си харчиш лесните парички. Нещастник!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: