ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Научихме се да печелим в Европа и в големите мачове, проблем са ни "малките"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:31 / 13.11.2013Коментари (42)6049
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов даде кратка оценка за свършеното от него и екипа му откакто пое "канарчетата". Мъри е начело на тима от Колежа от близо година: "Основното, което успяхме да свършим през този период е, че отборът се научи да печели големите мачове, дербита, които не беше печелил много години. Показа, че може да играе добър футбол и в Европа. Все пак 6 мача без загуба в евротурнирите е добро постижение. Видя се, че Ботев не се притестнява в мачовете срещу лидерите, успя да реши исторически проблеми срещу определени отбори!", коментира специалистът пред Gong.bg.

"За жалост не се научихме да печелим т.нар. "малки" мачове. Това е негативното, което трябва да отчетем. Мачове, които ако бяхме спечелили сега щяхме да сме лидери в класирането. Но за мен по-притеснително е, че Ботев наруши комбинативния си стил, който показвахме допреди месец", критичен бе Стоилов.

Той коментира и предстоящата среща реванш с Черно море от 1/8 финалите в турнира за Купата на България: "Надявам се да сме готови за мача с Черно море. Досега в сериозните мачове, в дербитата на собствен терен сме нямали проблем. Отборът е разгръщал потенциала си. Така, че трябва отново да намерим себе си и Ботев да продължи напред за Купата на България. Това е важто за нас. Шансовете ни са равни. 0:0 е добър резултат и за Черно море. За нас е ясно, че ще играем за победа и трябва да я постигнем!"

"Основната цел на Ботев е да участва в евротурнирите. Дали през Купата или през първенството - няма никакво значение. Другата цел е отборът да подобри играта си значително. Да се върнем на нивото, на което бяхме допреди месец и естествено да се развиваме като клуб и детско-юношеска школа", завърши бившият наставник на Левски, Литекс, Анортозис и националния отбор на България.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Еееее вече не се търпите бе хора!Кой колко крал от базата,кои фирми я строяли,с колко навътрили Василев,Мъри как им разбил колектива в съблекалнята.....Човек ще каже,че по цял ден проверявате документите на базата на бюрото в съблекалнята!Стига сте се излагали бе!Строи се база за децата,радвайте се,че не са ги изпрали тези пари в казино или дискотека!Оставете ги хората намира,нямате доказателства,нямате нищо.Тоя казал на ония,от на мой познат колега.....Айде раздвайте се,че някой ви налива в отбора,стига сте нарочвали крадци и измамници.Ей криви хора сме българите,заслужаваме си да тънем в нищета и мизерия,ще си изгнием ей така,виждайки единствено злото,изпълнени с гняв и омраза.....!Пълни балалайки са някой хора!
на 14.11.2013 г.
-4
 
 
Не сме никаква европейска публика.. Ние сме проста балканска публика.. Вместо да подкрепяме, ние искаме смени, искаме като при Левски, ЦСКА, Славия.. Недейте така, не погазвайте името свещено! Подкрепи Мъри, подкрепи БОТЕВ Пловдив!
-3
 
 
Прочетох всички коментари и от всички мрънкалници срещу треньора, извода е, че искат треньор тип Вили Вуцов, да им се кара, да ги хока, да ги псува и т.н. За пореден път ще кажа, "да ви имам покрепата към отбора"- Мрънкалници. До преди месец ви беше добре в европа и като бухме Левски и буферите, ама вече за нищо не ставал треньора...
-2
 
 
Стига сте плюли, треньора ли играе или футболистите?! Юнайтед и Сити инкасират загуби, Арсенал - също и сменят ли треньорите през месец-два?!А какви клубове са с каква публика и средства за издръжка! Преди две години не можехме и да мечтаем да ни купи толкова богат и планиращ правилно вложенията си човек, а сега да сменял треньора.... Търпение му е майката, безрезервна подкрепа за целия отбор и ръководство, а "пилците" да броим СЛЕД края на първенството, защото г-н Василев ще даде пари за селекция и е поставил цел - евро-турнири.Той няма загубен проект и смятам, че и този ще му е печеливш, а ние - радостни! Нека не ставаме буферо-, чорбаро- или говедоподобни - да плюем собствения си двор!Какъвто и да е Мъри, смятам, че може и ще постигне целта на Шефа :-) Търпение момци, поне до края на сезона, само БОТЕЕЕЕЕВ!!!
+4
 
 
Мъри,щом делиш мачовете на големи и малки, ходи да сееш кауни.
+2
 
 
Проблемите в съблекалнята ги създаде Мъри под вещото ръководство на Кривия. Всичко идва от това, че на футболисти като Сърмов, Домусчийски се дадоха заплати по големи от на някои от старите в клуба, чийто заплати не се актуализираха. Не че заплатите им са малки, но съгласете се това дразни. Стаховяк, Грънчаров, Минев, Иршак, Галчев, Христов и някои други вземат по малко от двамата любимци на Мъри.
+4
 
 
Споко тогава , до година се намалят на 12 , по- до година на 10 и слабаците ще ги няма . Тогава вече , няма кой да ни спре по пътя за титлата.
+14
 
 
Ами, предлагам: като една велика публика, каквато сме, отиваме на мача с Черно море, крещим с цяло гърло като за последно да подкрепим отбора на 100%, както си можем и после ще се разбере за какво става въпрос. Ако пак играят като мърши, значи няма да им е проблем психиката, а нещо друго. Да покажем, че сме търпеливи и великодушни, но и че всяко нещо си има граници. Има много млади и кадърни футболисти, които биха дали всичко от себе си, за да играят точно на този терен.
на 13.11.2013 г.
+6
 
 
Дрън-дрън,пътнико свиден,пътнико млад
+6
 
 
Много мрънкане, много "треньори",всички вие дето давате съвети/не пари/,всички вие които хулите, обиждате, и гоните ,давате ли си сметка че в моментта сте в един хор с буферите.Това което правите само още повече натяга обстановката в клуба.Искате ли да си направим един експеримент,нали всички сте големи ботевисти.Слагаме каси пред стадиона и започваме да събираме пари с които да купим някой много добър футболист.Колко ще съберем.....всеки знае отговора нали.Иначе не ни пречи да гоним футболисти и треньори ,да вземем нови но да ги плати друг.1400000 за базата,25 000000 за стадиона ,ще дойде време и отбора ни да е на ниво,иска се малко търпение.Кой друг в България в момента прави толкова инвестиций колкото Цв Василев.Спрете се и проявете търпение.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: