ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев иска Пиргов за конкурент на Стаховяк
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:40 / 30.12.2013Коментари (25)8454
©
Ботев Пловдив ще се опита да привлече вратаря на Литекс Илко Пиргов. Договорът на 27-годишния вратар с оранжевите изтича в края на сезона. Двете страни вече са провели разговори за подновяването му, но засега не успяват да постигнат съгласие. Юношата на Пирин Благоевград не останал доволен от параметрите по новия си контракт, заради което е отказал да преподпише с ловчанлии. През януари стражът ще може да разгледа оферти и на други клубове, както и да парафира предварителен договор, който да влезе в сила след лятото. В момента Пиргов се възстановява, след като скъса връзки на лявото коляно по време на мача с Левски в Ловеч. Тогава в опит да изпревари Гари Родригес за една топка той стъпи накриво и усука крака си. В края на август вратарят претърпя операция на ставата. 

Първоначално се очакваше той да се завърне след започването на пролетния полусезон. Според запознати обаче лечението му върви повече от добре и той може да бъде готов за игра по-рано. Мястото на Пиргов под рамката вече не изглежда толкова сигурно колкото преди, тъй като доскорошната му резерва Евгени Александров изигра много силни мачове и си спечели доверието на Златомир Загорчич. С оглед ситуацията едва ли роденият в Гоце Делчев страж ще се задоволи да остане резерва в Ловеч. От Ботев Пд са готови да го вземат на "Колежа". Канарчетата изпитват остра нужда от класен конкурент на Адам Стаховяк, тъй като Росен Андонов все още е твърде неопитен. Освен това оставането на поляка също не е съвсем сигурно. Сериозен интерес към бившия футболист на Анортозис има от Лех Познан и ПСВ Айндховен. Пловдивчани обаче са готови да се разделят с него само след като осигурят нов стабилен вратар. Според запознати треньорът Станимир Стоилов смята, че изигралият 147 мача за Пирин Бл, ЦСКА, Черно море и Литекс Илко Пиргов е добър избор.


Източник: в. "Тема спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 30.12.2013 г.
-4
 
 
Сега ще разбивате букмейкърите.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Според мен правилен избор. Трябва да имаме достоен конкурент на Адам. Нямам нищо против младите играчи но мисля че Росен Андонов няма нужния опит да се конкурира с Стаховяк и да играе мачове в А група.
+4
 
 
То наистина , ако Наско дойде само може да спечелим . А и никога , няма да забравя сексулният жест , който показа на лайнута към буферите в мача за купата 3-5 . Във всички мачове , които игра за ,,БОТЕВ,, се раздаваше и бе мъжкар за разлика от други ,,легионери,, които вземаха парите без да се раздават . Няма съмннение ,че ако дойде ще направи всичко за доброто на ,,БОТЕВ,,.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: