ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Румъния: Ботев е новият Ел Дорадо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:45 / 21.01.2014Коментари (46)8387
© prosport.ro
Румънските спортни медии продължават да "пращат" футболисти от местното първенство в Ботев Пловдив. Спортните издания в северната ни съседка дори определят клуба като "истински оазис" за футболистите от Лига 1. Последната наистина сензационна новина е, че "канарчетата" са готови да дадат впечатляващите за българските стандарти 2 млн. евро за 22-годишния нападател на Динамо (Букурещ) Козмин Матей.

Новината е със заглавие: "Ботев (Пловдив), Ел Дорадо за футболистите от Лига 1". В информацията се казва, че според "Форбс" Цветан Василев е вторият най-богат българин и вече е привлякъл в Ботев Сърджан Лучин, Александру Куртеан, Александру Бенга и Феребор. Освен това канарчетата преговарят с Хамза и са предложили 2 млн. евро за Козмин Матей.

В румънските медии дори се появиха и заплатите, които Лукин, Куртеан, Бенга и Доре ще получават при "жълто-черните":
Сърджан Лукин - 180 000 евро на година
Александру Куртеан - 150 000 евро на година
Феребори Доре - 120 000 евро на година
Александру Бенга - 100 000 евро на година

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
на 21.01.2014 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-4
 
 
Подобни статии с подобни заглавия мен лично ме радват много! Убеден съм, че те радват и всички трезвомислещи Локомотивци и не само Локомотивци! Нека да мине малко време и после ще започнем да си припомняме тези публикацийки, но тогава съм убеден, че на жълтите провинциалисти хич няма да им се иска да си ги спомнят!? Най-голямото зло за България, а именно Караибрахим неминуемо ще бъде премахнато рано или късно и тогава жълтия цирк за пореден път ще бъде ненадминат! Тези приказки с милионите сме ги слушали доста пъти след идването на мустакатия циганин на чело на еничарите от селата! В началото бяха с мощна селекция и след класирането извън квотите за ЕКТ миналата пролет, публиката на сдружението започна да се оправдава, че всички привлечени в отбора им били със свободни трансфери!? После дойде и фиаското с десетмилионния трансфер на Квазимодо(Неделев) в Тотнъм, Арсенал, Реал Мадрид и .....т-н! Накрая завалията го шитнаха за едва милион и 700 000 евро в "гиганта" Майнц-05!!!!! След това дойде и трагичния полу сезон , в който "жълтите страшилища" едва 7-ми, след като паднаха на 2 пъти от "гранда" Любимец и още редица срамни загуби от отбори извън "топ-7"!!!!! Тогава виновници излязоха "Кривия"-"Правия" и Мъриту! Да, ама те отново са тези, дето колят и бесят в "турската пералня" на габровския циганин и така поне до лятото! Сега предстои да видим "извънземните" и невиждани по нашите футболни ширини румънски футболисти, които идват един след друг да лапат от тлъстата баница на Бея и по този начин превърнаха жълтото сдружение освен в клуба, който обра всички бивши "говеда", сега и в приют за прехвалени шиптъри и някой друг негър.....! А, да видим сега, докъде ще стигне новия турски сериал в жълто и кой ще се смее отново накрая?????
-2
 
 
с Макриев и Генков ще разпертушиним жълтурите.
-2
 
 
Ботев изкупи всичката мамалига от Румъния.Тия ако бяха добри сега щяха да са в ШЛ. В Румъния медиите тръбят Ботев Мелница за илюзиии.Мале как ще ви дереме Жълти мисири.
+11
 
 
Ел черно-бели ку*ви на Тото пак пукат хемороиди от яд :)
0
 
 
НАЙ ГОЛЕМИЯ БОКЛУК В ДЬРЖАВАТА ЯМБОЛСКИЯ ЕЛДОРАДО КРАДЕЦ НА ДЬРЖАВНИ ПАРИ МУСТАКА НА РЕПУБЛИКАТА ЦЕЦОЛУГЛУ И НЕГОВИТЕ СЛУГИ!!
0
 
 
Наслушах се на глупави и без покритие приказки от вашия отбор. Миналата година говорихте,говорихте и пак до никъде .Тази година пак приказки и претенции и пак след Локомотив.Сега псевдофенчетата на отбора чакат с затаен дъх ,а аз просто ви гледам сеир и чакам пак да ходите да биете Мъри и кривия.
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+1
 
 
Заради масовите инфаркти в районите около Столюпиново, Шикера и Аджисана, автомобилите на бърза и неотложна медицинска помощ не смогват да извозват мангалите към Аджъбадема. Тези новини около гранда на Пловдив ги погубват, явно сърцата на циганите не издържат и пръсват от злоба и завист. Но така ще от тук нататък г-да роми, ние купуваме и сглобяваме отбор за ЛЕ, а вие се разпадате, бавно но сигурно !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: