ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Изпълнителният директор на Ботев с емоционално обръщение към феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:09 / 13.11.2013Коментари (56)7394
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на Ботев Ангел Палийски направи емоционално обръщение към феновете на Ботев в социалната мрежа Фейсбук. Plovdiv24.bg публикува обръщението на Палийски без редакторска намеса:

Здравейте приятели,
За първи път си позволявам да изразя мнение в социалната мрежа пред всички Вас по въпрос, който ме мъчи в този тежък за мен момент. Правя го точно тук, а не пред медиите, за да мога да споделя своето мнение с Вас като приятел и ботевист, а не като човек, заемащ определена позиция в любимия ми клуб.

Наистина играта, която показват нашите любимци в последните мачове не е тази, която всички ние виждахме преди няколко месеца. Игра, при която всички ние чакахме с нетърпение диктора на стадиона да изрече по уредбата техните имена и всички ние, хилядите на стадиона да изревем и повторим с цяло гърло : "Иршак, Галчев, Ромарио и т.н." Бях най-щастливият, защото ние се държахме като най-великите клубове в света. Изкупувахме билетите на 80-90 % предварително преди деня на мача. Изкупувахме новите фен артикули от фен шопа. Пълнихме рейсове и коли, търсехме всевъзможни начини, за да стигнем до съответния град, където отбора играе, за да покажем нашата голяма и безрезервна подкрепа към "великия отбор на нашите сърца". Ние бяхме наистина едно голямо семейство, с името на което можехме да размажем и разкъсаме всеки, който ни се изпречи на пътя, защото знаехме, че нашите момчета ще покажат хъс и характер на терена и усещайки нашата безрезервна подкрепа, ще ни се отблагодарят. ВЯРВАХМЕ СИ ВЗАИМНО.....

А сега?! Само няколко седмици след всичко това ние сме готови с лека ръка да зачеркнем всичко. Готови сме да дадем достатъчно хляб в ръцете и устите на всички, които ни завиждаха. Да им дадем възможност да ни тъпчат и унижават, да си измислят всеки ден новини и случки, целящи само едно- да ни разединят и съсипят. ДА, АМА НЕ !

"Ботев" е "БИЛ", "Е" и "ЩЕ БЪДЕ", защото ние стигнахме дъното и възкръснахме като Феникс, за да: " ЗАПЕЕМ С ЦЯЛО ГЪРЛО ".

Трябва да си отговорим обаче само на един, единствен въпрос и той е: "ИСКАМЕ ЛИ ГО?!".

За мен вариантът е един- безгранична подкрепа ВИНАГИ към отбора!

Тъй като не искам случващото се през последните 3 години в отбора със смяната на Хубчев, Радуканов, Видолов, Спасов пак да се повтори. Не бих могъл да изтърпя отново правенето на нов отбор, с нова визия и нов облик, да дадем пак нужния стартов кредит на доверие на нов треньор и пр. Дали той и неговия екип обаче ще работят с цялото си сърце и душа за развитието на децата от ДЮШ. Не искам, когато отборът ми загуби 2 или 3 поредни мача отново да ревна, че искам смяна на треньор, играчи и така в един омагьосан кръг до безкрай...

Ще направя така, както правя и в живота си, когато някой приятел, близък или роднина изпадне в беда и има нужда от помощ. Точно тогава ще му помогна с каквото и както мога; точно тогава ще му засвидетелствам своята любов и подкрепа, така както го правят големите и истински приятели, а не като най-големия предател, да му обърна гръб.

Така както го правят в големите европейски отбори. Тези отбори, които имат дълги години своите треньори и чакат търпеливо звездните си мигове( сещам се за Арсенал в момента, който от 2004г. не е ставал шампион) и пълнят постоянно своите стадиони.

Родих се ботевист, такъв съм и такъв ще си остана.Тук е момента да кажа, че нося и вярвам силно в думите на един много уважаван от мен човек, за който символиката в: "жълто и черно" е ЖЪЛТО- НАДЕЖДА, ЧЕРНО- МЪКА!

Просто ще приема, че тези и следващите загуби ще са част от етапа по ПЪТЯ НИ НАГОРЕ !

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 15.11.2013 г.
+1
 
 
Смяна на треньора верно е рестарт на системата и всичко от начало и то без сигурен резултат. Лошото е че Мъри е страхлив и безотговорен човек,който хвърля вината върху всичко друго и върху природата но не и където трябва и все пак наистина не бива да се бърза. Изгонете Сашо пък да видим как ще тръгнат нещата,няма да загубим нищо освен едно ниско чело!
+3
 
 
Рдвайте се, че някой налива пари в клуба и ни строи база!Тези пари може ше да се изперат в някое казино,много по-лесно щеше да е!Стига сте нарочвали хора за крадци и виновници,оставете ги да работят.То на който не му се е отдала възможност,той не е взел,в България живеем все пак.Гледайте положителното,стига с тази неблагодарност!Не си мислете,че Василев ей така ги губи милионите с лека ръка,не сте ли работили за някой богат човек,не сте ли видяли колко са щедри.Така ,че дайте да си гледаме нашите работи и да не се бъркаме в работата на другите.Не ви е работа да проверявате обекта и то ей така на око!Гледате си трибуна,огради,терени,ама отдолу какво има никой не знае!
+3
 
 
Г-н Палийски защо не кажете как от предвидените малко над 4 млн. и 700 хил. лв. по договор, базата се построи "реално" за над 13 млн. лв. Рано или късно Собственика ще разбере "реално"колко сте се нагушили и тогава дупе да ви е яко.
-1
 
 
От приятел на Палийски знам ,че е буфер и ,,станал,, канар единствено заради мангизите.
+5
 
 
Колко струва компекса - незнам. Има си хора и институции които да извършат проверка. Това е бизнес. Влагаш (х)лв. инвестиции в един проект. Получаваш (х + %)лв.. Или казано по друг начин: Пари + Стока = Пари`(пари прим). Дай Боже всекимо така да си умножава парите Пожелавам и на Съгражданите такива проекти, защото Пловдив е футболен град. Да оставим малко на спокойствие хората да работят. Хора които с този занаят си хранят семействата. Да и мен ме боли сърцето от продукта които предлагат БОТЕВ, но това е реалноста в момента. Дали има или няма конфликт в съблекалнята не е наша работа. Има кой да се погрижи. Затова в неделя отиваме на стадиона и си подкрепяме отбора! Успех и на Съгражданите! Знам, че го карат на мускули, но и на тяхната улица ще изгрее слънце. САМО БОТЕВ!
+4
 
 
Най голямо впечатление ми направиха следните думи на Ангел "Тъй като не искам случващото се през последните 3 години в отбора със смяната на Хубчев, Радуканов, Видолов, Спасов пак да се повтори." Тука виждам революционна промяна в позицията на Ангел от преди около година, когато след добър полусезон без гръмки провали той много силно защитаваше позицията Спасов да бъде заменен от Стоилов.
+5
 
 
Има една малка подробност, която убягва за хората с шестцифрени заплати. За съжаление, 80% от пловдивчани се блъскат за заплати между 500 и 800 лв. 8 или 10 лева не са много пари, но за мнозина 30-40 лева месечно са си сума и да ги даваш за уредени мачове или жалки напъни на куци коне, някак си не върви. За да се пълни стадиона и да се купуват най-новите артикули от фен-шопа, трябва да убедите обикновените ботевисти, че играете футбол, без значение дали губите или печелите. Няма какво да се лъжем - ултрласите са цвета на агитката, но те не са повече от 1000-2000 души. Масата от фенове са съвсем обикновени и нормални хора - семкаджии; бащи, които хранят семействата си; пловдивчани, за които футболът е просто разтуха през уикенда, а не религия. Като привлечете тези хора, тогава се сравнявайте с Арсенал. В края на 80-те години на мачовете на Ботев ходеха по 30-50 хиляди души. Тези хора не са изчезнали.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 13.11.2013 г.
+6
 
 
Като щрауси сте, г-да ръководители - заравяте си главата в пясъка, за да не виждате проблемите, камо ли да ги решите! Не за декларации сте там, а за действия! Хм, имам чувството, че доста хора от работещите в клуба не познават г-н Василев. Такава метла ще ви отвее, лежерници и хапващи на ясла - чак до детско-юношеската школа. З а п о м н е т е го това!
-1
 
 
Емоционално интервю? хахах за тея кинти дето се въртят и челна стойка ще направят..... феновете едвам събират пари за билет и пътни а те си въртят игрички..... с тея заплати дето се дават трябва да сте 10т пред лудогорец
+8
 
 
Според мен Палийски не е в час въобще. Тръгнал да мотивира феновете, абе Ангеле, те феновете не играят в мачовете, те нямат нужда от мотивация. Ако си чак такъв фен самия, ще знаеш че ние в Пловдив локомотивци и ботевисти никога не изоставяме отбора си. Как мотивира тези от които зависи представянето на отбора? Те ритат топката на терена? Как мотивира треньорите? Тръгнал с Арсенал да се сравнява, кога ръководството на Арсенал е "мотивирало фенове"? Откровен съвет канари - дайте шанс на треньора но Кривия трябва да се махне, само ви вреди и излага клуба ви.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: