ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ЦСКА и Левски искат натирения от Ботев Бобан Грънчаров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:57 / 26.12.2013Коментари (87)12687
© Plovdiv24.bg
Грандовете на българския футбол ЦСКА и Левски следят ситуацията около звездата на Ботев (Пд) Бобан Грънчаров.

Както е известно, защитникът беше отстранен от първия отбор на "жълто-черните" по настояване на Александър Александров-Кривия, а треньорът Станимир Стоилов не се застъпи за него. "Червени" и "сини" искат македонеца в съставите си още сега.

Бобан е в отпуск до 9 януари, когато се събира Ботев. Тогава ще стане ясно дали той ще бъде върнат в първия тим или ще разтрогне договора си, който е до лятото на 2015 г. Всичко зависи от Мъри, който към момента продължава да се чуди дали да разчита на опитния бранител.

Хора от ЦСКА и Левски вече са се свързали с Грънчаров, а "сините" са с едни гърди напред за подписа му, ако все пак футболистът си стегне куфарите от "Колежа".

Източник: Топспорт

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 28.12.2013 г.
-1
 
 
Пълно е със съскащи змии тук, а бе оставете правилния да посмуче още алтъни от бея, да не ви бърка на вас в джоба ? Завистливо жълтурско племе, седнали да му броят залците, той ви дарява мечти и мокри сънища,неблагодарници.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
10 год. чакахме да се махне Селския, сега още 10 ли ще чакаме да се махнат Правия и Кривия? Ами то както е тръгнало май, май натам отиват нещата.Само Ботев-Пд.
+10
 
 
Стоилов Александров долу ръцете от най-постоянния и най-преданния футболист на Ботев!И не забравяйте вие сте в клуба не за високите заплати а да радвате нас-феновете !Върнете незабавно Бобан в Ботев
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 27.12.2013 г.
+8
 
 
Друго притеснително е, че в отбора остават футболисти, които не стават даже за смени като Домо, Стан, Дяков, Филипов .. да не пиша още двама-трима. Абе, луда работа! Накъде вървим?
+3
 
 
Най-притеснителното в цялата работа е, че с новите покупки най-вероятно нищо няма да решим. Ще са пари, хвърлени на вятъра. Аргументирам се защо така мисля: за около година съставът на отбора, вместо да се обиграва и надгражда, се разрушава, като се продават или гонят възлови футболисти. Бобан бил такъв, Галчев бил онакъв, можели сме и без Неделев, дайте 300 хиляди евро и ви даваме Адам - и накрая какво става - тези, които с лека ръка прогонваме, се оказва, че са достатъчно добри да играят в преките ни конкуренти за тройката или купата. И всичко това се случва на фона на скаутските подвизи на Мъри и компания във втора и трета дивизия на Холандия и Франция. Да кажем, че ще доведат един-двама що-годе добри за нашите стандарти футболисти. Ами, кога ще ги обиграваме, кога отборът ще става колектив?! И Гари Родригес е уж добър, но това не попречи на говедата на станат за смях този полусезон.
+1
 
 
Спрете се бе хора с тия конспирации. Само вредим на отбора. Смятам, че можем да вярваме на собственика и съм сигурен, че неговото решение ще е най-мъдро. Трябва да се има предвид и факта, че г-н Василев е много по-информиран от нас и каквото и решение да бъде взето, ще е в името на отбора. Аз му вярвам.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 27.12.2013 г.
+4
 
 
Санитаря и Висшиста - вън от Ботев! Те работят против клуба и то, на бързи обороти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: