ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камата за Ботев: Ще разберете след Нова година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:27 / 12.11.2013Коментари (65)14609
© Plovdiv24.bg
Кавалерът на "Златната топка" Христо Стоичков не потвърди, но и не отрече информациите, че може да замени Станимир Стоилов начело на "Ботев" Пловдив.

"Не е коректно сега да коментирам тази тема. Каквото има да става, ще се случва след Нова година. Това, което се пише във вестниците - само датата е вярна.", отсече Стоичков.

Камата, заедно с Бончо Генчев и лидерите на "Левски" и ЦСКА, наградиха деца таланти от цяла България. Призове връчиха Станислав Ангелов, Владимир Гаджев, Тодор Янчев, Емил Гъргоров и Валентин Илиев.

Националната програма "Децата и футбола" е създадена и се реализира от Асоциацията на българските футболисти със съдействието на Министерството на физическото възпитание и спорта, Българския футболен съюз и Професионалната футболна лига.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
дано всички мрънкалници и хейтъри прочетат какво е написал Ангел Палийски във фейсбук, и да преосмислят поведението си, и мнението си
-1
 
 
в една кратуна наливате и ако изтича за нищо не става - 100ичков ако се развие няма да тече
+1
 
 
Чета, и все едно чета същите коментари от преди 7,8 месеца,но с нoви имена на треньори.Винаги ще има и доволни и недоволни.Като назначаваха Мъри имаше много противници на идеята,сега надигнаха глави и станаха специалисти.Подозирам,че след няколко месеца,ще се получи същото,ще излезнат други хора и ще се бият в гърдите,аз казах ли ви за тоя,който и да е той.Затова ви казвам,подкрепяйте си отбора,никой няма да ви свали шапка ,че някой ден ще излезете прави.Оставете Василев да работи,той си е начертал плана,сега си го следва,лошото е,че не излиза да каже за какво става въпрос.Поне да спрем да се дъвчем за този и онзи.Много хора сме,много характери,много мнения.
-4
 
 
Какъв Стоичков бе хора,спрете тези тежки наркотици и алкохола менте.Условията при които работи той са,заплата 50к,и независимо от резолтата никой неможе да го пипне.В момента добър спициалист от чужбина е германеца Томс Шаафт,бивш треньор на Вердер Блеме.Беше готов да започне работа в Динамо Загреб с/у 20к евра.Личното ми мнение обаче е,че Стоилов трябва да остане,а футболистите които го боикотират и не управдават доверието му да си заминат на минута та.
+6
 
 
Аз съм за треньор-ботевист. Но съм почти 100% убеден, че за Цветан Василев този фактор няма да бъде взет под внимание. В този смисъл СТоичков би бил компромисен вариант. Той не е ботевист, но е пловдивчанин, ритал е топка в махалата, знае какво са Ботев и Локото за съгражданите си. Да, наистина като треньор няма успехи. Даже по-скоро престоят му в националния беше провал. Но пък човек се развива - в Ловеч се представи добре, наистина направи отбор от местни български момчета, който сега мачка наред. Според мен Цветан Василев ще търси някой известен треньор, а от тези, които стават, малко ще се навият. Затова Камата би бил един нелош избор. При сегашното положение оставането на Мъри ще е агония. Но да си кажем честно - кой беше чувал за Стоев преди появата му в Лудогорец?! И преди да смачка в групите конкуренцията... За успеха е нужна сплав между треньор, футболисти и ръководство.
+5
 
 
Поне си е от Пловдив, и ще може да ходи на работа и със обществения транспорт.....
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 13.11.2013 г.
+6
 
 
При това развитие на нещата в клуба - Мъри е пътник. Каквото и да си говорим, с днешна дата няма по-добър вариант за негов наследник от Стоичков. Или треньор от чужбина.
-2
 
 
ПЪЛЕН ЦИРКАДЖИЯ И СТОЙКАДЖИЯ В МАРИЦА ЗАЕДНО ИГРАЕХМЕ И КОМШИИ БЯХМЕ ИЗОБЩО НЕ НИ ТРЯБВА ЗА ТРЕНЬОР НЕ СТАВА НЕМОЖЕ ДА РАБОТИ С ХОРА САМО ГИ ХОКА И ПСУВА И СЕ ИМА ЗА ВЕЛИК...
на 12.11.2013 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: