ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветелин Чунчуков блести при разгром за Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:50 / 12.02.2014Коментари (34)12438
© Plovdiv24.bg
"Канарчетата" победиха с 5:1 Слобода
Ботев разгроми Слобода с 5:1 в контролна среща в Кипър. Възпитаниците на Станимир Стоилов бяха по-добрия отбор през целия двубой и логично стигнаха до успеха.

Силен мач с екипа на "жълто-черните" записа 19-годишният нападател Цветелин Чунчуков, който се отчете с 2 гола, както и бе замесен в първите два гола за тима.

Луис Педро откри още в 14-ата минута след пас на Чунчуков, а шест по-късно Иван Цветков удвои. В попадението отново бе замесен Чунчуков, който стреля с глава след центриране от ъглов удар, топката срещна напречната греда и се върна в полето, където капитанът на Ботев я посрещна и също с глава увеличи аванса на "жълто-черните".

Цветелиин Чунунчуков направи резултата класически в 53-ата минута, възползвайки се от пас на Божидар Васев извел го сам срещу стража на сръбския тим. Само три минути по-късно 19-годишният нападател отбеляза нов гол. Бившият играч на Левски с удар от въздуха от границата на наказателното поле препарира вратарят на сърбите за 4:0.

Четвърт час преди края Слобода върна едно попадение чрез резервата Йованович. Крайното 5:1 оформи Боби Титюков в 79-ата минута. 16-годишният юноша на Ботев вкара първия си гол за "жълто-черните" от дузпа.

Утре "канарчетата" ще изиграят последната си проверка от зимния подготвителен лагер. В нея те ще срещнат тима на арменския Мика. Мачът е насрочен за 15:00 часа.

Съставът на Ботев: Стаховяк (Димитров), Спрокел, Везалов, Артур, Филипов, Юсеин (Айтов), Анисе (Васев), Виейра, Педро, Цветков, Чунчуков (Титюков).
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Честит рожден ден на Мъри! Желая му успех с любимия ми Ботев Пловдив! Да си жив и здрав, Мъри! Дано да ни донесеш много радост! И да не ни даваш повод пак да те критикуваме...
+4
 
 
Младата надежда няма навършени 18 години.Докаран е лично от Мъри преди няма и една година в сателита Раковски.Племенник е на Гошо вратарчето.Има голямо бъдеще.В предишна контрола пак отбеляза ефектен гол.Нормално е претеснението настъпило сред оплаквачките на ракиджийницата.Тепърва ще има порене и ходене до Аджъбъдем.За сега привиквайте към вазелина буферняци.Помогнете на Магарешкия да направи джипсика.
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+23
 
 
Малии сега видях головете. То 4-тия не беше гол, това беше "Фокус-Мокус ПРЕПАРАТУС" :-)
+24
 
 
Браво малки канарчета,вие сте нашето бъдеще.Нещата ще станат,стъпка по стъпка.Успех на всички.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 12.02.2014 г.
+27
 
 
Браво на младите момчета! Това чакаме от години. Хм, сега хвърлихте в дерт Стоилов кой състав да пуска-:) Ай, канариииии! Бием наред!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+27
 
 
ТОВА Е!ТАКА Е ПРАВИЛНО!МАЛКИТЕ СЕ УЧАТ ОТ АВТОРИТЕТИ...АВТОРИТЕТИ СИ ИМАМЕ,МАЛКИ СИ ИМАМЕ...АМИ УСПЕХ МОМЧЕТА И БОГ С ВАС!
+21
 
 
Браво! Само да не се главозамаяме, защото днешният съперник не е нищо особено. Напред и нагоре!
+23
 
 
В момента са 21 мъже включително Андонов - изгонен, Енрике - без картотека и Сърмов - контузен. Май най-добре Димитров, Серкан, Васев и Чунчуков да се върнат с картотеки за пролетта. Възможно е дори и Айтов да остане въпреки, че той ще има най-малко шансове за игрови минути и е по-добре да се обиграва в Раковски. От юношите винаги може да се викат Бояджиев, Титюков и Милев но това е само за развитие на характерите им. Хубаво е, че Мъри ги следи тези работи минутите потвърждават това предположение Чунчуков 115мин (3мача) 3г. 2асист., Васев 65мин (3м) 2асист., Серкан 85мин (3м), Ф.Димитров 90мин (2м) спасена дузпа, Айтов 30мин (1м), Титюков 20мин (1м) 1г от дузпа. Най-важното е сега да няма контузии! Наздраве от мен!
на 12.02.2014 г.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: