ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев вади 1 милион за голмайстора на Полша
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:29 / 18.12.2013Коментари (32)8475
©
В Ботев може да са в криза, но вече стягат зимното харчене на пари. Дуетът Станимир Стоилов и Александър Александров дори са набелязали първото ново попълнение. "Канарчетата" на всяка цена искат да привлекат нападателя на Гурник (Забже) Матеуш Захара. Те дори са изпратили оферта на стойност 500 хил. евро за 23-годишния голаджия.

От началото на сезона Захара се представя отлично, като има 10 гола и 6 асистенции и води в класацията на голмайсторите в Полш
а. Благодарение на неговите силни игри Гурник ще зимува на 2-ата позиция във временното класиране.

Добрата новина за Ботев е, че договорът на играча изтича в края на сезона и от Гурник вероятно ще са склонни да го продадат сега, за да приберат някакви пари за него. Има обаче и лоша новина и тя е, че към Захара има сериозен интерес и от страна на Макаби (Хайфа), който е готов да прати оферта на стойност 700 хил. евро, за да вземе този играч.

Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ето това сега е играч! Не разни тъпаци от сорта на Сърмов, Домовчийски или Педро! Аз смятам, че от отбора трябва да си тръгнат Домата,Сърмата,Педро,Костов,Ромарио и да вземат на тяхно място нови играчи за повечко пари ама качество да има, че тези дървета три мача гол не могат да вкарат!
0
 
 
Най - после приказките на буферите , ще станат истина . ,, С ТОЗИ БЮДЖЕТ....С ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ...,, . Е, сега ще видите наистина , какво е гадулка- какво е цигулка . Собстеникът ни наистина развързвързва кисията за селекция , а не за свободни агенти , както беше досега .
0
 
 
от гурник в курник хаххаа цената най вероятно е по малка но ще я надуят за пред шефа същото ще стане и с заплатата ако дойде %%%%%%%% процента е важен
+1
 
 
За вътрешното ни първенство толкова скъп футболист не ни трябва. Дето се вика и Наско Курдов е с 10-12 гола в А група до сега но ... не струва 1 милион. Нека се доберем до евро турнири и тогава да се правят такива трансфери .... ако дадем 1 милион за нападател ... трябват още 3-4 милиона за халфове и защитници!
-1
 
 
Цената на този палячо е не 500 000, а не повече от 50 000 евро!
+1
 
 
Танчовска тук съм подлого, как ти е съвестта мишко. Къде акат гладните Кате. А да питам, от кога длъжността секретарка, която го лапа, а тъждествена на президент. Не знаех, че ако си го слагаш така с правилните хора ставаш богоизбран.
0
 
 
Изглежда доста добър футболист , участва във всички фази на играта , показва добра техника , има добър поглед върху играта и не на последно място е изявен реализатор . Може да повдигне нивото на Ботев ! Да го привлекат на всяка цена !
+4
 
 
това не ме заинтригува много,докато от клуба не се махне синята шаика-С.С.,А.А.,Ц.Ц.,Домо,Сърмата и С. И., друго не ме радва
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: