ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Турция: Ризеспор иска Ромарио и Анисе
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:51 / 20.12.2013Коментари (24)6114
© Plovdiv24.bg
Турският елитен Ризеспор проявява интерес към четирима играчи от българското първенство, пише сайтът fotospor.com.

Става въпрос за двамата нападатели на Ботев Пловдив Ромарио Кортзорг и Абел Анисе. В плановете на 14-ия в Супер лигата са още халфовете на Левски Ларсен Type и Владимир Гаджев.

Приоритет за Ризеспор обаче са футболистите от жълто-черния клуб. Представител на тима е наблюдавал Ромарио и Анисе при победата на канарчетата срещу Черноморец Бургас с 6:1.

Очаква се след Нова година Ризеспор да излезе с конкретна оферта към Ботев Пловдив за двамата играчи.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 22.12.2013 г.
0
 
 
Анисе няма да ходи никъде! :)
+1
 
 
Колко и кои точно ще освободим зависи от това колко и какви играчи ще вземем.Това се решава от треньора и той си носи отговорността.Лятото теглим чертата и се решава дали треньора ни става.Иначе всеки от нас си има мнение по въпроса.Аз например искам отбора винаги да излиза с Иршак и Боби, като опорни халфове, а пред тях на всяка цена Мариян.
+8
 
 
Според моето скромно мнение Анисе не трябва да се продава /може да играе на няколко позиции, има демараж, усет към гола и ако е използван на любимата му позиция зад централния нападател - ще има успех/. За Ромарио съм малко раздвоен - от една страна има доста голове, борбен е, със сигурност е по-добър от Педро и трябва да се продаде само, когато се появи много класен играч на тази позиция. Иначе кандидати за освобождаване колкото искаш - Домо, Дяков, Костов /за съжаление не се разви, както се очакваше/.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 20.12.2013 г.
+6
 
 
За Сашето и Мъри няма ли запитвания ?
+3
 
 
Само да дадът точен адрес за доставка,на гръб ще им ги занеса.Ааа,турците нали знаят,че нашите футболисти не са евтини.Даневземат да се опитват да прилагат номера,както при техният намесник в Локомотив Пловдив.
+1
 
 
Да не пипат само Даната,Страховяк,Бобан,Галчев,Вандер,Енрике ,Огнянов и Цветков всико друго е за продан.С тези футболисти +Неделев(продаден-най голямата глупост за всики времена сътворена от ръководството)+4-5 нови и каествени попълнения можеше да се направи много силен отбор+един неправилен треньор.
+4
 
 
А бе хора, Анисе игра по принуда цял сезон като централен нападател, поради операцията на Цветков, и незадоволителната форма на Домовчийски! Как така се отказвате толкова лесно от него. В халфовата линия, и в атаката, сме цъфнали, та ще се лишим от Анисе и Ромарио. Неделев заминава. Педро ще го освобождават. С Галчев е неясно положението. Костов и Дяков не показват развитие! Цветков, Огнянов, Вандер, Домовчийски, Сърмов, след пълноценна подготовка, може би ще навлезат в оптимална форма. Но гаранция - Франция! Ще привлечем един или двама нови, а на терена халфовете и нападателите са общо 6. Или ни трябват общо 11-12 полузащитници и нападатели!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Да дават там някоя стотинка, колкото да не е без хич и да ги взимат на секундата, ако им трябват спортен директор и треньори подаряваме им нашите в комплект.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: