ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри с интересен коментар за случая с Бобан
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:17 / 09.01.2014Коментари (42)8364
© Plovdiv24.bg
Само часове, след като Бобан Грънчаров разтрогна договора си с Ботев по взаимно съгласие, треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов се появи на базата в Коматево. Той коментира и раздялата на клуба с македонския национал.

"Не съм разговарял с Бобан откакто разпуснахме отбора преди Нова година. Сега разбрах, че е разтрогнал и вече не е футболист на Ботев", беше краткия коментар на специалиста.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 10.01.2014 г.
0
 
 
Нещата са ясни и прости. Василев е наясно какво става в клуба , но няма как на средата на сезона да изгони Мъри. Това би било лош знак и за самия собственик , в частния бизнес не се прави така. Мъри ще изкара до края на шампионата и бъдещето му ще се реши по много ясен и открит критерий - изпълнил ли е задачите , поставени от собственика , или не ?! Цветан Василев каза - място в ЕКТ ! Това значи класиране в тройката или Купата. Няма хинтири-минтири от страна на Мъри ! Няма времето , терените , мъглата , съдията ,и т.н...Собственикът е отпуснал достатъчно ресурс за да бъдем в тройката. Пазарната стойност на БОТЕВ в момента е четвърта в България след Лудогорец ,Левски и Литекс.. Това сочат безпристрастните оценки на трансфермаркт. С тази пазарна стойност - логиката изисква и четвърто място минимум като класиране в шампионата ... Не го ли постигне , Мъри е аут ! Това ви го казвам на 110 % .
+2
 
 
Мъри този коментар от твоя страна означава, че не знаеш какво правят подчинените ти. Да ти задам един въпрос ТИ ТРЕНЬОР НА ТОЗИ ОТБОР ЛИ СИ? На 09,01,2014 трябваше да се събереш подчинените ти, да видиш докъде всеки е стигнал с индивидуалната програма и прочие. Абе още един въпрос напира в мен. ВИЕ ГОВОРИТЕ ЛИ СИ С ИГРАЧИТЕ? Телефони нямате ли си. Ти нищо ли не разбра този месец какво се случва?
+6
 
 
Ако сме нормален клуб, това не и трябвало да се случва!
+12
 
 
Ех, Мъри, Мъри... Това изявление ми прилича на обясненията ти за слабите мачове с лошите терени. Смешно, смешно, смешно! И щях да се смея, ако не ми се реве от теб и Кривия!!! Що не се гръмнете и двамата?!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+9
 
 
ТИ е*аваш ЛИ СЕ С НАС ВЕ...ЗНАМ,ЧЕ НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ПСУВА АМА...ДАВИЕБАПУТКАТАМАЙНА НА ВСИЧКИТЕ ДОЛНИ ЛЪЖЦИ И ЛИЦЕМЕРИ!ВАЗЕКТОМИЯ ЗА ВАС!ЕХЕЕЕЕЕ...ТИ ЩЕ ВИДИШ...МНОГО СКОРО ЩЕ СЕ ПОКАЖАТ "КЕФАЛИТЕ",КОИТО СИ СРАЛ!НАГЛЕЦ...ТИ ЛИ ВЕ МАЙМУНО МРЪСНА,ТИ ЛИ НЕ ЗНАЕШ...ХА ХА ХА ба*ти ЛЕБЕДА СИ...
+16
 
 
Е, това ако го е казал, значи е пълен боклук. И шампиони да станем с Мъри и Кривия, никога не бих могъл да ги уважавам. Предполагам много от нас са съгласни, че дори и да се постигнат успехи, много е важно с какви хора и методи се постигат.
+13
 
 
Меко казано, странен коментар! Прилича ми на "кой ми сра в гащите?" Единствената ми утеха е, че имаме свестен собственик. И въпреки саботажите на някои хора, отборът ще върви напред. Можеше и по-лесно да стават нещата. Но, уви! Такъв е животът.
+7
 
 
Аз отдавна ви казвах, че Стоилов е кретен, но ми нащракахте минусите и ме изкарахте зложелател. Ами тъпо парче си е, с него отборът няма да постигне нищо особено, дори третото място ще си остане мечта.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+10
 
 
Струва ми се, че атмосферата в нашия клуб в момента е толкова отровна, колкото и след загубата ни от Черно море. Дори не съм убеден, че утрешния празник, в който откриваме новия сезон, и в който ще ни представят новите попълнения, няма да го провалим. Не знам доколко радушно сме в състояние да посрещнем новите футболисти! Имам въпрос към всички ботевисти, които са от двете страни на барикадата! Нека да допуснем, че Цветан Василев се съобразява с големия негативизъм сред феновете по отношение на треньора, щаба му, и спортния директор, и тази вечер ги уволнява! Това ще бъди ли полезно за клуба! Моля за отговори на въпроса, като използвате силни аргументи в защита на своята позиция, а не псувни, ругатни и обиди, коита са аргументи на безсилието!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: