ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Майнц представя Неделев на 3 януари
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:37 / 14.12.2013Коментари (13)5244
© Plovdiv24.bg
Талантът избира между четири къщи в Германия
Тодор Неделев отлетя вчера в 6,30 ч сутринта за Германия, където в петък и събота ще избира кола и къща в Майнц. Там звездата на "Ботев" се мести след Нова година.

Осмицата замина с баща си Любчо и с тим мениджъра на "жълто-черните" Асен Караславов, който 2 дни ще е преводач на национала. "Майнц" ще предложи за избор 4 къщи и половин дузина служебни немски лимузини. Неделев ще присъства на последната тренировка преди съботното домакинство срещу "Борусия" (Мьонхенгладбах). И ще бъде неофициално представен на бъдещите си съотборници.

По настояване на "Майнц" Караславов носи всички снимки на Неделев преди и след операцията на пукнатите костици на ходилото на левия крак. В събота Тошко и компания ще бъдат в ложата за мача с "Борусия". Неделев се връща в неделя и в понеделник може да играе срещу "Черно море" във Варна.

Официалното представяне в "Майнц" ще е на 3 януари. Любимата на Неделев десетка е заета от камерунеца с немски паспорт Ерик-Максим Чупо-Мотинг, а с осмицата е Кристоф Мориц.

Така Тошко ще избира друг номер. В първите седмици на немска земя неотлъчно до таланта ще бъдат брат му Бисер, бащата Любчо и майката Елена. До Нова година Неделев си е поставил за цел да вземе листовките и практическия изпит за книжка.

След 0:0 с "Берое" в четвъртък Неделев раздаде 12 свои фланелки на агитката. А по-късно се сбогува и във фейсбук: "Искам да благодаря на всички ботевисти, които вярваха в мен и не спираха да ме подкрепят. Благодаря на всички за подкрепата след операцията. Вие сте най-уникалната публика, пред която си е мечтал да играе един млад футболист. Обичам ви... Най-големите сте..."



Източник: в. "Труд"
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тоше ти си по-голям от нас, защото без футболисти като теб и нас нямаше да ни има. След Коце Видолов се появи ти и с всяко ново поколение е достатъчен, минимум по един Тошко Неделев, за да живее винаги нашата любов. Пажелавам ти много, много успехи.
+5
 
 
Тодор Неделев е най-скъпата покупка на Майнц за всички времена! От него се очаква да бъде звездата на този клуб. Тодоре, пожелавам ти да оправдаеш доверието, и да бъдеш за този клуб това бижу, този бисер, който ще спомогне този скромен отбор, от малък град, да заблести! Тодоре, дерзай братко, и все пак "Любовтааа, към Ботев Пловдив, никога не ще ... "
+5
 
 
Тоше, помогни на БОТЕВ. Помоли немците да вземат и Мъди Правилния ! Да пасе кравите или да нарежда конусите, все едно :)
на 14.12.2013 г.
+5
 
 
Браво Тошко донеси слава на Майнц това е перфектен клуб за шлифоването ти. Надявам се да изкараш там договора който си подписал и да се утвърдиш като лидер на този клуб а от там вратите са отворени за всякъде. Успех и радвай българите с нац отбора.
+4
 
 
Успех Тоше. Жив и здрав без травми. Скоро лидер в национала и в по-голям отбор примерно Манчестър Юнайтед. Дано вървиш по стъпките като Стоичков и Бербатов.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+7
 
 
УСПЕХ АДАШ!БОГ С ТЕБ!НЕ ЗАБРАВЯЙ НИКОГА,ЧЕ ТАМ НЯКЪДЕ НА ИЗТОК ОТ МАЙНЦ ИМА ЕДНИ МАЙНИ,КОИТО ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПЯТ!БЪДИ ЗДРАВ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
+8
 
 
Успех Тошко и бъди здрав, талантът си го имаш!
+9
 
 
Успех на момчето и по-малко контузии!
+4
 
 
Успех Тоше! Бягай далеч от ОБРАТНИТЕ да не те хванат и теб за гушата някой ден!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: