ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Карачанаков бяга в Ботев през зимата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:12 / 20.11.2013Коментари (16)5202
© Bulphoto
Крилото иска да играе, на Колежа го гласят за заместник на Неделев
ЦСКА е на път да изпусне един от най-перспективните футболисти в България. И то заради глупостта на треньора Стойчо Младенов. Според информация на "7 дни спорт" Антон Карачанаков е тотално разочарован от отношението на наставника и е решен на всяка цена да се махне от отбора през зимната пауза. Търпението на младока се изчерпало след дербито с Левски за купата, когато той дори не се появи в игра, въпреки че няколко дни по-рано напусна младежкия национален отбор, за да може да играе срещу сините. Дори любовта на Карачанаков към ЦСКА вече не може да го задържи в клуба, тъй като той иска да играе редовно, а не да търка пейката на Армията.

Най-сериозен интерес към младежкия национал проявява тимът на Ботев Пд. Треньорът на жълто-черните Станимир Стоилов още през лятото искаше да привлече перспективния футболист в комплект с Абел Анисе. Тогава обаче Мъри разполагаше с Неделев, Виейра, Педро и Ромарио, които също могат да играят на тази позиция. Именно наличието на много офанзивни футболисти стопираха трансфера на Карачанаков. 

През зимната пауза обаче Ботев със сигурност ще се раздели с Неделев, а оставането на Педро и Ромарио е под въпрос. В последните няколко седмици Мъри отново се е сетил за Карачанаков, който според него ще пасне идеално на стила на Ботев. Тъй като договорът на младежкия национал изтича през лятото, от Колежа са убедени, че ще успеят да го привлекат за символична сума.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Дано Карачанаков да замести Тошко, но може да се огледаме и за Цветанов от Литекс на който му изтича договора, за Галин Иванов от Славия, и за Ерик Почански от Чавдар но той е още много млад. Ако Джинич намери други предизвикателство да вземем и Грънчов от чорбата или да си върнем Терзиев. Маркиньос го искам само ако Домо ще се маха. Според мен трябва да си върнем Серкан и задължително да вземем Мунин от Любимец. Тея от Берое не ми ги хвалете толкова от тях само Жоро заслужава да носи чълто-черно. Малко е рано да коментираме селекцията ама ме засърбяха пръстите :-)
+6
 
 
Маркиньос и Карачанака съм готов от София на гръб да ги нося до Колежа.
+8
 
 
Дано да го вземат - млад, бърз, вкарва голове - със сигурност е по-добър избор от виетнамския нигериец! Също така, по-добре Крачанаков, отколкото Педро Йовов, или Станислав Костов, или Домо - от тия тримата по-зле пред гола няма!
+7
 
 
Аз пък се чудя защо Мъри не пробва Ромарио като централен нападател, има физика и тежък удар, със сигурност ще е по-добър на тази позиция, отколкото крило.
+10
 
 
Още вчера писах, че може би ще привлечем и Карачанаков+ Маркиньос, но това са само догадки. Ако си спомняте и през лятото Мъри искаше Антон, но той категорично отказа, заради любовта му към Цска. След този дълъг полусезон може би Карачанака разбра, че не всичко е любов и бърза да идва в Ботев. Но по-добре той от, колкото някакъв Самсон или някакви други подобни недоразумения, като Педро, Ромарио и прочие некадърници. Младежкият национал е бърз и повратлив нападател с изявен хъс към гола, но трябва да се налага в отбора, само тогава такива таланти, като него се развиват по възходяща линия. Пример е Тошко Неделев. Дано го привлечем това момче.
+11
 
 
И аз съм положително настроен за него. А най-много се надявам да бъдем приятно изненадани след зимата поне с 1-2 попълнения от 17 - 19 годишните. Майнц си направиха подарък с Тошко за новата година,дано и ние си направим колкото се може толкова добър подарък! Иначе Карачанаков по-добре от колкото Педро или Ромарио. Поне ще знае к'во е да се хвърли срещу говеда и сие ;) :)
+3
 
 
Дори и да го вземем не съм сигурен, че момчето е във форма. Поне няколко месеца май ще трябва да се възстанови. Не е само от инат резерва в момента, претърпя тежка контузия и дълго възстановяване.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 20.11.2013 г.
+14
 
 
И Станислав имаше голям потенциал и затова го взехме, но не показа развитие, макар, че малко игра. Антон показа в няколко мача, че не може даго спрат с и без топка, а и има голям усет към гола. Нооо, ако дойде - трябва да ги покаже - иначе.. И все пак - по-добре млади, отколкото прехвърлили зенита си.
+11
 
 
Такива хора ни трябват,млади и талатливи,не 32 годишния Маркиньос.Отново виждате "многомилионната" селекция в Ботев!Просто за сега представителния отбор не е на първо място,заредете се с търпение и това е.Виждате каква е политиката на Василев,просто ще я следваме,друг избор нямаме!После пак ми говорете за Лудогорец,че играели на същите терени и на колко точки са пред нас,просто все още сме далеч от тях,приемете го!
+12
 
 
Дано дойде. От такива играчи точно имаме нужда.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: