ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев набеляза бивш страж на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:23 / 30.01.2014Коментари (6)4614
© Plovdiv24.bg
В "Ботев" (Пловдив) запретнаха ръкави за намиране на нов качествен вратар, който да конкурира безспорния № 1 под рамката Адам Стаховяк, пише "7 дни спорт". Треньорът Станимир Стоилов разкритикува остро втория страж на тима - 20-годишния Росен Андонов при завръщането на отбора от лагера в Кипър.

Дори се говори, че "канарчетата" са готови да командироват Андонов в сателита Раковски, ако успеят да си осигурят услугите на нов класен и млад вратар.

"Жълто-черните" са се спрели на Петър Денчев. 24-годишният вратар, известен като Шмайхела, е харесан от Станимир Стоилов, който го похвали след мача между "Ботев" (Пловдив) и Нефтохимик през есента.

Денчев обаче напусна "шейховете" и подписа шестмесечен договор със Спартак (Варна). Според запознати обаче няма проблем Денчев да разтрогне със "соколите" и да премине в Пловдив.
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+11
 
 
Росен се лансира от Белия. Не знам по каква причина, но бяха пренебрегнати по надеждни юноши за сметка на Росен. Нищо лошо не искам да кажа за момчето, и му желая успех,където и да го изпрати съдбата. Трябва да знае, че нощния живот и неспазването на режим за един спортист е пагубно. Колкото до Раковски, тази година ми се случи да гледам 3 мача на отбора. И в трите мача спасението им беше Илия Николов, иначе резултатите щяха да са разгромни при тази слабата защита на отбора. Изкара невероятни положения. Донякъде съм съгласен с "кардиолога",спокойно може да е втори вратар на Ботев
+12
 
 
Каква конкуренция може да бъде Росен на Илия Николов който е титуляр там. Росенчо го е грабнал живота и спасение няма. Няма смисъл да се търси друг вратар Най добрият вариант според мен е Илия Николов да е резерва на Стаховяк.
+8
 
 
За самия Росен Андонов ми се струва, че ще бъде полезно да отиде в Раковски. Там ще играе често, в конкуренция с другите вратари, макар и в Б група! Беше много перспективен вратар, но се демотивира като постоянна резерва, и без перспективата за промяна на това статукво!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: