ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Балъков: Неделев е най-добрият млад играч в Източна Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:05 / 17.12.2013Коментари (40)10570
© Plovdiv24.bg
Бившата звезда на Щутгарт и на българския национален отбор по футбол Красимир Балъков определи Тодор Неделев като "най-добрият млад играч в Източна Европа", съобщава БТА.

Балъков коментира за "Билд" качествата на 20-годишния Неделев, който през януари ще подсили елитния германски Майнц 05 с трансфер от Ботев (Пловдив).

"Тодор е най-талантливият футболист в България е вече е много важна част от националния отбор. Той е най-добрият млад играч в Източна Европа", заяви 47-годишният бивш плеймейкър на Щутгарт.

Балъков е убеден, че Неделев ще се адаптира бързо към изискванията на германския футбол.

"Знам, че той е много амбициозен и е със страхотен характер. Нямам съмнение, че той ще се справи добре в Бундеслигата", каза още Балъков.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Балъков прибирай се в дупката от която си изпълзял.
+2
 
 
.....щом играчи които не бяха вземали няколко месеца заплати и имаше по мъжки футбол в отбора .....какво ли ще е с тези финансови възможности ....!!!!??? .......и много бързо се сещам кой тренер правеше тия чудеса - г-н Пичоне !!!!! .....човек който си татуира емблемата на Ботев за да потвърди своята любов към нас публиката и отбора !!! ....нека някой ме обори че човека не си разбираше от работата и не бе обединител с цел положителни резултати на отбора !!!
+3
 
 
Тодоре, започваш да изкачваш големия баир във футбола! Пътят към върха е по-сладък, от самото достигане на върха! Много труд, много пот се иска, себераздаване, лишения, ще има неблагополучия, но върха те зове, братко! Притежаваш качествата, научен си на труд, дисциплина, няма какво да те спре! Бобан каза, че можеш да станеш "извънземен"! Направи го!
-4
 
 
От това добро класиране фЬенУвите съвсем психясаха, започна една сапунка кои на коя бъркали по дупките , кой не си бил платил мастиките в кръчмата и кой щял да донася на банго какви филми се за формят в сараите му . Цирка е добър, но оставете малко номера и смешки за пролетта, заболяха ни коремите от неподправен хумор.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Най-добре е наистина да е ботевист. Единственият външен треньор на отбора през последния четвърт век, който свърши работа тук беше локомотивецът Атанас Драмов, който с по-лоши играчи от сегашните докара "Ботев" до 2 кръг за Купата на УЕФА след 2 победи над не кого да е, а над най-добрия грузински отбор за всички времена - "Динамо"Тилиси. Където играеше и Кака Каладзе. Драмов беше от градските врагове, но си свърши работата тук по-добре от разните му софиянци, хасковци и други такива
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 17.12.2013 г.
+2
 
 
Балъков се оказа изключително алчен в Бургас! Изяде ги! А на практика - нищо не свръши - нито там, нито другаде, където работи. Не става за Ботев! На нас ни трябва някой германец от Бундеслигите на Австрия, Германия или Швейцария! Дето няма да се превива на тоя или оня и ще си върши работата съвестно. Не сърбин, хърватин или румънец. Стоичков беше добър вариант, но той заминава като коментатор на световното, дори заеба конгреса на БФС.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
За мене единствения треньор, който може да замести Мъри се казва Любо Пенев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
ПФК Ботев: Тотална доминация и домакинска атмосфера!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: