ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Адам Стаховяк: Озовах се в бедна държава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:22 / 12.01.2014Коментари (50)17256
© Plovdiv24.bg
Стаховяк разкри за неосъществил се трансфер в ПСВ Айндховен
Вратарят на "Ботев" (Пловдив) Адам Стаховяк даде интервю пред полското издание "Весзло", в което описва България като бедна държава.

27-годишният страж разкрива, че въпреки че страната ни е една от най-мизерните в европейския съюз, "в Пловдив нищо не липсва" и че не е дошъл "в света на затвора".

Стаховяк разказва надълго и нашироко за родната действителност, като не преувеличава нищо, дори напротив - говори абсолютно точно.

Споделя, че България е изостанала със спортните си бази. Той разказва още, че собствениците на "Ботев" (Пловдив) и на Лудогорец разполагат с най-много финансови средства, но въпреки това нямат възможностите да вадят по 3,5 милиона евро за футболисти.

Що се отнася до своето бъдеще, Стаховяк казва, че е бил наблюдаван от ПСВ Айндховен, но до трансфер не се е стигнало.
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Кога сме пращали помощи на Полша.Никога.По време на желязната завеса частната собственост и религията не беше забранена както в България.Жителите и бяха едни от най-многобройните по родното черноморие.Имаха проблеми по времето на Солидарност когато страната беше скована от масови стачки.След падането на Стената продадоха губещите предприятия за по долар,откриха досиетата и лустрацията беше факт.Не виждам с какво Адам е обидил България при споменаване на факти, някои думи са поставени в кавички.Всеки в Европа знае че сме не една ,а най-бедната държава,само някои с черно-бели телевизори не го виждат.Има си статистики,но някои предпочитат да крадат,да не четат.Циганин с очила виждали ли сте.
+9
 
 
Преди 30 години Полша бе най-бедната страна в Европа. Нямаха какво да ядат. В целия социалистически лагер се събираха помощи за Полша. Организираха се ленински съботници в които се работеше без надник, а с парите се купуваха стоки които се пращаха в Полша. В училищата и детските градини се събираха пари с които отново се купуваха стоки изпращани в Полша. Отделно минаваха по домовете от "Червения кръст" които отново събираха пари за Полша и даваха билетчета. Изобщо братята поляци бяха доста по-зле от моментното състояние на хората в България. След освобождението от "братската съветска прегръдка" поляците разпуснаха тяхната комунистическа партия, направиха лустрация и за 10 години бившите комунисти нямаха право да заемат държавни постове. Поляците отвориха и досиетата и извадиха на показ агентите на тяхната ДС. За съжаление в България вече 68 години управляват комунистите и резултата е видим за всички. Стаховяк не е открил топлата вода с казаното, че България е най-бедната страна на ЕС и не е виновен той за настоящето ни положение. Всеки един гледа какво е било през последните 68 години, всеки вижда какво правят в момента комунистите, но всеки един е навел глава защото знае, че "преклонена глава сабя не я сече"
+1
 
 
Явно поляците си мислят че България е много зле щом са го питали такива работи. Според мен Адам е отговорил много правилно и много реалистично и е оставил добри в сънародниците си.
+2
 
 
Като фактология е прав,но заради белия хляб,който яде тук и заради феновете,които го боготворят,можеше да е една идея по позитивен в изказа
+14
 
 
Леле мале колко Башибозук пак е налазил в тема за Великия БОТЕВ!Нямате ли свои теми и проблеми?Ботев има перспектива,а за вас ИБРИКА!
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+24
 
 
Не знам защо някои се засягат от думите на Стаховяк. Човека не е излъгал за нищо. Това е истината - живеем тук в пълна мизерия.
+16
 
 
Буфери,защо се засегнахте от думите на Стаховяк!Всеки знае,че живеем в мизерия!Не се правете на ни лук яли,ни лук мирисали!Къде ви е спонсора,къде ви е собственика,къде ви е трибуната,терена,школата,публиката,едното левче,билетчето....Душата си ще продадете,само и само да наклеветите някой от Ботев!Колкото и да ръсиш "кафявото" с пудра захар,то няма да стане поничка!
+5
 
 
Ами като ни вижда базите (стадиони+терени) на ниво А група в БГ(Лаута, Гоце Делчев,Нефтохимик,Локо Сф и т.н. да не продължавам), какво недоволстват някои хора, не мога да разбера ?
-3
 
 
Няма лошо в това човек да е откровен. Че сме бедна страна в Европа, факт е, но не виждам него какво го бърка като получава петцифрена заплата в евро, ползва служебен джип и играе за един от най-проспериращите отбори в България. Истината е една. Наемникът си остава наемник, работи само заради парите. Тук емоции няма и не си въобразявайте, че може да има. Боли го фара поляка за вашите мокри фантазии.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: