ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Ботев решават за щаба утре
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:06 / 18.12.2013Коментари (14)4602
© Plovdiv24.bg
Датата 19 декемв­ри 2013 година ще бъде съдбовна за спортно-техническия щаб на Ботев. Очаква се тогава в Пловдив да пристиг­не лично мажори­тарният собственик Цветан Василев, за да бъдат обсъдени евентуалните проме­ни и бъдещата рабо­та. На срещата ще бъдат обсъдени и възможностите за зимна селекция.

От вчера любиме­цът на бултрасите Тодор Неделев за­почна тренировки на базата в Коматево под ръководството на наставника на ДЮШ на "жълто-черните" Светослав Гърков. Футболис­тът ще се готви по програма на кондиционния треньор на Майнц. В офиса на Ботев (Пд) всеки ден пристигат имейли от Германия с указания какви да бъдат тре­нировките на Неде­лев. Талантът няма да почива по колед­ните и новогодишни­те празници и ще се готви интензивно.

Вчера в 12,00 часа защитникът Бобан Грънчаров и адвока­тът му Георги Градев се срещнаха с ръководството на пловдивчани, за да обсъдят ситуацията на играча. Шефовете отново отложиха сбирката за четвър­тък, за да изчакат боса Цветан Васи­лев.

Старши треньорът на "жълто-черните" Станимир Стоилов разпусна футболис­тите в почивка. Те ще се готвят по програма на кондиционния наставник Михайло Шекероски.

На 9 и 10 януари отборът ще премине медицински прегле­ди, след което ще за­почне подготовка за пролетния дял. В четвъртък пък ще бъде закрита година­та за Ботев с пищно тържество в хотел "Тримонциум".

Източник: в. "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хайде г-н Василев, изгонете тая мръсна сган от отбора ни и да видите как в следващите мачове всички ще се вдигнат в името на Ботев. Вие сте умен човек и вярвам, че няма да позволите на банда лапачи да Ви правят на маймуна.
-3
 
 
Сега някаква секретарка им излезе виновна за всичко! Смях, смях, смях! Абе важното е Минчо Празников да им остане треньор!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 18.12.2013 г.
-3
 
 
Утре ще разпределят кой от коя цицка ще суче.
+9
 
 
Свършиха ли се легендите във ботев със треньорски лиценз та буфера Танчовски да е треньор на сателита Раковски.
+2
 
 
Само едно не ми е ясно къде спахме всички фенове за да оставим една смотана секретарка да се бърка във всичко и то такава където преди време афишираше привързаност към буферите и си публикуваше снимки със атрибути на буферите.
+8
 
 
Като ги подхване Боса утре Криви, Прави заедно със оня със червения нос заедно със буферската си метреса Танчовска веднага вънка от Ботев всички мърши на ясла.
+8
 
 
Очевидно трябва да се вземат крути мерки , за да потръгнат нещата в нашият любим клуб . Нужни са оздравителни мерки , защото отбора боледува и е далеч от мястото , което ни се полага . Всички , които не милеят за Ботев Пд трябва да напуснат клуба . Силно се надявам г - н Цв . Василев да успее да се справи с проблемите , които имаме в момента . Нашите проблеми са временни и ние ще излезем от кризата по - силни от всякога ! Само БОТЕВ Пловдив ! БОТЕВ завинаги в нашите сърца !
на 18.12.2013 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
За Мъри не знам - защото не знам какви са клаузите за неустойките, но Кривия - вън!!!! Ако Мъри остане, трябва някой истински ботевист да му виси на главата и да го гледа изкъсо какви ги върши. Започне ли пак с оправдания и идиотски резултати - вън!
+18
 
 
ИЗБОРЪТ Е САМО ЕДИН - КРИВИЯ И ПРАВИЛНИЯ ВЪН
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: