ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоилов търси нови попълнения в Холандия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:01 / 22.12.2013Коментари (23)6623
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев Пд Станимир Стоилов се е заел изключително сериозно със задачата да доведе класни попълнения, които да помогнат на отбора му да се пребори за класиране в евротурнирите през пролетта. Той отлетя за Франция в петък сутринта, за да гледа футболисти на Льо Авър в двубоя с Оксер. По непотвърдена информация оттам той е заминал за Холандия, където също има набелязани футболисти, които евентуално да подсилят пловдивския тим след Нова година. Най-вероятно той ще следи изявите на играчи от местната Ерсте Дивизие в някой от двубоите от поредния кръг. Не е изключено Стоилов да е присъствал на снощния двубой между Вилем II и Екселсиор, тъй като в полезрението на пловдивчани от няколко месеца е нападателят на домакините Терел Ондан. Иначе от тима на френския Льо Авър Стоилов следеше под лупа в петък вечерта изявите на трима предложени му футболисти - сенегалският бранител Зарго Type и алжирските халфове Рияд Марез и Уалид Меслуб. Льо Авър победи гостуващия Оксер с 2:0, а триото беше сред най-добрите на терена. В 43-ата минута Марез изработи дузпата, от която сънародникът му с френски паспорт Меслуб вкара втория гол за домакините. До 10 януари се очаква да има яснота дали Ботев Пд ще купи някой от тримата играчи на Льо Авър. Асистентът на Стоилов Цанко Цветанов е в Румъния, където наблюдава играч от местното първенство. Междувременно в Пловдив нападателят Валери Домовчийски по свое желание е решил да се готви самостоятелно по празниците, тренирайки на базата в Коматево. Той не се представи на познатото ниво след акостирането си на Колежа, защото преди да подсили пловдивчани, около 6 месеца на практика не игра в официални мачове за германския Дуисбург. Сега роденият в град Раковски голаджия иска да покаже истинското си лице през пролетта, като за целта прави всичко възможно, за да влезе в оптимална форма след провеждането на зимната подготовка на отбора.

Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Екскурзиант!!!Дано продължиш екскурзията към гейарена или където искаш,защото колкото по-бързо се изнесе говеждата напаст от Колежа,толкова по-добре!!!!!
на 23.12.2013 г.
+3
 
 
Не се знаят качествата на наблюдаваните . Може и да са добри... Но при всички случаи отборът тепърва ще се пренарежда по линии и по звена. Тепърва ще се сработват новите с титулярите. Нищо добро не ни очаква на пролет...
България над всичко! Парламента - кота 0 :)
на 23.12.2013 г.
+4
 
 
Бобан, Галчев ? Какво става с освобождаването на говеждите, Сърмов и Домо, от които трябваше да почнат ????? То за далаверите е ясно, но поне да не карат баберици, те да си взимат комисинни а ние да гледаме "правилно-крив" футбол ! Мъри и компания ако продължават същия дух, после да не се чудят защо някой ще си тръгне от стадиона като феновете на ЦСКА на мача с Левски !
+4
 
 
Ще се гръмна! Класни попълнения от изпадащите отбори във вторите девизии на Холандия и Франция ..... СРАМ! По добре задръж Петьо Атанасов и дръпни Боби от седемнайските вместо да плащаме безумни пари за ненужни глупаци!
-1
 
 
Много плюнки от ботевисти, надминавате дори някои "фенове" на Локомотив! Досега се надявахме, да отпуснат пари за селекция. А сега започва големия рев, защо ще привличаме футболисти от чужбина, може би за комисионните! Нашето ръководство беше се насочило към вътрешния пазар, преди всичко към футболисти на Литекс. Оказа се, че цените на тези футболисти са завишени, от наша гледна точка. Отговарям на незнаещите, защо предпочитаме холандскита перли!
+3
 
 
продължаваме в същия дух ще вземем някоя комисионна до лятото пък после може и другаденяма да ни обесят
+5
 
 
Далаверата е в комисионите от менаджерите,затова Правилния търси чужденци и най-вече от Холандия!Има много млади таланти,но Говедата в нашия отбор гледат китните.Вън Говедата от Ботев!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 22.12.2013 г.
-1
 
 
Руси със сини очи, може би ?
+6
 
 
Дали ги търси на "собствени разноски"?
на 22.12.2013 г.
-1
 
 
що да не отскочи до Франция да си изкара някой лев.. нормално е
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: