ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев представя Лучин и Куртеан в четвъртък
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:55 / 06.01.2014Коментари (66)10520
©
Александру Куртеан е гласен за заместник на продадения в Майнц 05 Тодор Неделев.
Ботев ще представи първите си зимни попълнения в четвъртък. Това ще се защитника Сърджан Лучин и халфа Александру Куртеан от Динамо (Букурещ), разбра Plovdiv24.bg.

"Канарчетата" успяха да се преборят с руския Том (Томск) за румънския национал Лучин. Той е на 27 години и има 9 мача с фланелката на представителния тим на Румъния. Лучин е в Динамо от 2011 година, като до този момент е изиграл 66 мача за "кучетата", в които е вкарал 2 гола. Преди това се е състезавал Поли Тимишоара.

Александру Куртеан е на 26 години. Той е гласен за заместник на продадения в Майнц 05 Тодор Неделев. Куртеан е в Динамо от 2012 година, като до този момент е изиграл 62 мача и е вкарал 8 гола. Преди да отиде в Букурещ е носил екипите на Газ Метан Медиаш и Политехника Тимишоара.

 
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Честит празник на всички именници и специално на Иван Цветков, желая му само да е здрав, без контузии и много късмет, той другото си го може. Да си жив и здрав Ванка и много да ни радваш през тази пролет, която се очертава доста трудна за нас феновете на най-стария български клуб. А колкото до двете мамалиги....., не знам нека първо да станат факт договорите им с Ботев и тогава ще ги коментираме. Моето лично мнение е, че тея няма да се договорят с нашето ръководство, като разбира се не ангажирам никого с него.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 07.01.2014 г.
+8
 
 
Честит празник, именници - честит празник, Ваньо! .... За старите неща в клуба сме казали много, нека за новите проявим малко търпение - то ще си проличи. Само БОТЕВ!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+10
 
 
ААААА ... Пловдив гази , ДПС 1936 лази :) Обитателите на селата от Родопската яка полудяха от мъка :) Пловдив ви СМАЗВА шалварести кривоглави селчовци още щом слезнете от междуселския автобус ! :)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+12
 
 
Честит празник на всички именници.Дори и на тези които едната година празнуват 75 годишнина на любимият си отбор с име на съветско превозно средство,а на следващата 86.Бъдете живи и здрави.Ботев е притегателна сила за всеки един.Като се започне от най-заклетият му фен и се стигне до Нежният,Тишо Айдъла или някой наполетоебан мияч на чинии от Неапол.За това двубоите на ,,канарчетата'' са най-посещаваните в България,а тези на Свлачещето се конкурират с операта.Но на сцента на Операта има по-качествени изпълнения,отколкото в нивите на сюлейман лаутлу.Макар и зад селскостопанският колеж да има качествени театрали.
+5
 
 
Защитникът на Ботев Елведин Джинич отказва на този етап да прекрати договора си с жълто- черните. От спортно- техническият щаб пък са категорични, че той няма място в отбора. При това положение от утре той ще е на 8- часов работен ден в клуба т. е ще дреме по 8 часа на базата в Коматево. Сутрин Джинич ще тренира, след което ще гледа видео, а следобед ще има втора тренировка.
+6
 
 
Визитките и на двамата са доста впечатляващи дaно да успеят бързо да се адаптират към отбора.
+7
 
 
Каква криза е Румънския футбол господин експерт? Челси миналия месец едвам биха Стяуа които взеха 3 точки в група с тях, Шалке и Базел. Знаеш ли колко точки и колко гола има Български отбор в групите на ШЛ? Партньора на Лучин от техния национален отбор го гледах в Събота в най-старото Европейсо дерби. Верно издишаше ама срещу Уолкот и Касорла. Имайте малко търпение до Четвъртък пък тогава критикувайте. Сега това е плюене а не критика, също както това не са новини а спекулации.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: