ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветан Василен отсече: Спрокел напуска Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:27 / 04.02.2014Коментари (53)9231
© Plovdiv24.bg
Защитникът Сивард Спрокел, който минава за любимец на треньора Станимир Стоилов, няма да бъде част от бъдещите планове за отбора. Това потвърди собственикът на пловдивчани Цветан Василев. 30-годишният холандец ще си тръгне от клуба най-късно през лятото, когато изтича договора му.

Според запознати обаче има сериозни шансове Спрокел да не е част от отбора още дори от края на този месец.

"Добре е, че ръководството мисли за селекцията от доста време насам. Сега взимаме играчи, които ще можем да използваме и занапред. Това са футболисти, които ще могат да заместят и хората, които няма да са част от Ботев през следващия сезон. Като например Сивард Спрокел, на когото договорът му изтича през лятото", коментира Цветан Василев, цитиран от вестник "7 дни спорт".

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Лелейй какъв е тоя на снимката бе сякаш от някой катун!
+2
 
 
Мисля си, че просто Цветан Василев е утвърдил плановете на Мъри за обновяване на отбора. Съгласил се е, че тези по-стари играчи с изтичащ лятото договор, да бъдат освободени.
+5
 
 
Спрокел трябва да доиграе сезона, според мен! Макар като резерва, да си изкара договора, и по живо, по здраво, да се разделим по човешки. Не одобрявам идеята, да бъде освободен веднага, за да спестим високите му заплати. С пари авторитет не се купува. Ако искаме Ботев да бъде уважаван клуб, трябва да се намали до минимум преждевременното освобождаване на футболисти и деятели. Това е унизително, накърняващо човешкото достойнство. Заслужил ли е Спрокел да бъде унизен! Тази порочна практика ще е пречка за привличане на футболисти в бъдеще! Но най-важното е, че трябва да се стремим, да бъдем един хуманен клуб!
+4
 
 
Цигани,всеки се смее на жалката ви трупа!:))Гледайте си жалкото подобие на отбор!!!Само Ботев!:)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.02.2014 г.
+5
 
 
Ей, много черни гниди тук, много чудо! И всички - философи! Като много разбирате - да бяхти си оправили Локото - стадиона, тревното покритие, силна селекция, собственик! Ама, само лаете тука и не смеете да гъкнете на стадиона, даже се гърчите пред Крал Кроки и слушате какво ще ви кажат потниците, за да не ядете бой. Подскачате под ударите на тъпана на онзи прост дюмбел, щото сте "Локо". Смешници - няма други толкова гнусни като вас - хем прости, хем устати, хем дребни душици и мижитурки! А, тук - големи разбирачи и големи устакяри! Жалки и смешни сте ми, да -защото просто няма за какво да се правите на велики, вие тук пишещите "локомотивци"!
+3
 
 
for all,вожда, локо до смърт и други подобни бездомници като тях, живеещи от доза до доза, трябва да бъдат изследвани клинично, понеже е невъзможно за нормален човек и досега да е жив при толкова злоба и мъка,като тая, която ги яде. А още не се е почнало...
+10
 
 
Мангали пак ли сте тук? Защо ли питам. Нямате ли си тема за поредната срамна загуба и излагацията на глупавия ви треньор, който го били напсували? Интересно как разбра, че го псува помощник треньор швед!? Спрокел трябва да бъде освободен веднага. Няма смисъл да се плаща заплата на чужденец-резерва. Бенга и Лукин ще са титуляри, а Везалов ще влиза, когато се наложи, дори и Минев може да играе като централен защитник. Дано продадем и Педро защото и от него полза няма. Гледам, че Хамза вече му е взел номера, което е добре.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: