ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите и ръководството на Ботев въвеждат нови мерки за контрол на стадиона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:48 / 06.11.2013Коментари (15)5658
© Plovdiv24.bg
Нова среща между "жълто-черните" фракции и ръководството на Ботев Пловдив бе инициирана вчера (5.11). Повод за нея са наказaнията, които налага футболната централа на клуба, относно хвърлените предмети и пиротехнически средства от началото на 2013-та година. УС на "канарчетата" обърнаха сериозно внимание на факта, че санкциите водят до огромни пропуснати ползи, когато отборът излиза при закрити врата.

Двете страни се обединиха, че трябва да бъдат взети мерки и да се спрат своеволията, които носят тежки санкции на най-стария футболен клуб в страната (най-вече за хвърлени предмети на терена от секторите около централната трибуна). Потърпевши в случая са истинските фенове на "жълто-черният" отбор, които искат, но не могат да наблюдават играта на "канарчетата" на живо заради няколко човека.

За тази цел ще бъдат ограничени до минимум продажбата на бутилки минерална вода на стадион "Христо Ботев", както и пред него. На всички амбулантни търговци ще бъдат наложени сериозни санкции при неспазване на правилата на "Колежа". Вода, за всички бултраси, ще се продава, но без допускането на пластмасови бутилки, за да се ограничи хвърлянето им пистата и терена.

Относно хвърлянето на всякакви предмети към терена, мерките от страна на отговорните фактори също ще бъдат сериозни, така че нека, преди да направите подобно действие да помислите за крайния резултат и това какво ще донесе на любимия ви клуб.

С парите, които се дават за глоби на БФС, спокойно може да се издържат няколко детски формации от школата на Ботев. Защо тези средства да не отидат по предназначение, а да се хвърлят на вятъра?

Източник: bultras.com

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Абсолютно.Стюардите трябва да са по-взискателни към някои по-горещи бултраси,а минерната вода може да се закупи и в пластмасова чаша,или да прексрат вода в чешми.Хубаво е да има латиноатмосфера,но след забраната вече вреди на отбора и феноветекакто и на бюджета.Това важи за всички стадиони и фенове.А за лошите кучета има кастрация и евтаназия.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 06.11.2013 г.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 06.11.2013 г.
+12
 
 
Малоумниците от Ботев и Локо трябва да бъдат изхвърлени от стадионите защото само пречат . От край време се казва с димки и бомби не става и резултата е налице всички заради шепа малоумници сега сме вън от стадиона. Тези скодоумия трябва да бъдат прекъснати. Който му се бие да се записва за ММА битки и там да се доказва. На който му се хвърля да се запише лека атлетика и да хвърля копие диск и каквото му харесва . На който му се палят димки да стане пожарникар да се надиша на пушек. Футбола е за феновете но истинските. Винаги давам за пример публиката на Борусия Дортмунд нима без димки бомби и вандализъм имат по слаби хореографии. Принизихме се до манталитета на чорбари и говеда . Много жалко като се има предвид и БФС-то само това чака а както знаете наказанията за нас Пловдивчани са по строги от говеда и чорбари. Нима в Бургас отбора не срещна подобаваща подкрепа. Едно време имаше чешми на стадиона и никакви бутилки.
Незнам ваш репортер ходил ли е да сградата на Дирекция МДТ на ул Радецки 18 а да види отпред на улицата какви прекрасни дупки има и стоят от 2-3 месеца. Питам се гражданите като отидат да си плащат пътен и като минат през тези дупки какво желание ги обзем
на 06.11.2013 г.
+14
 
 
в белите държави отдавна са го решили проблема, слагаш камери и тоз който хвърли предмет още на момента се изважда ,осъжда и приключва с простотиите на мачовете. После след 3-4 мача ще видиш как всички колко сме културни
+12
 
 
Относно бомбите при гостувания - щом полицията не може да се справи с проблема, трябва стюардите да се заемат с недопускането на такива изстъпления. В крайна сметка едва ли е толкова сложно да се намери кой прави поразиите - това са 10-20 човека, едни и същи всеки мач...
+2
 
 
Голяма глупост. Някой да каже ако знае какво значи това: Вода, за всички бултраси, ще се продава, но без допускането на пластмасови бутилки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: