ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иван Пасков: На Томаш ще му писне! Крушарски се меси в работата му, а феновете са прави
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:24 / 07.03.2024Коментари (2)5590
©
Легендата на Локомотив Пловдив Иван Пасков сподели мнението си за казусите по високите етажи на "Лаута". Универсалният футболист, известен и с прозвището си Прасковата, вдигна като капитан на черно-белите шампионската купа и Суперкупата на страната през 2004 година. Той дори вкара единствения гол във финала срещу Литекс за Суперкупата в Бургас.

"Всичко, което се случва по високите етажи, не е приятно. Не съм запознат изцяло със ситуацията, защото не съм в част от клуба. За мен Христо Крушарски има пръст в това. Вероятно се меси в работата на треньорите, а и не само. Все си мисля, че той има вина, но не съм напълно запознат. Феновете също са наелектризирани и се обърнаха срещу собственика. Според мен имат право и има за какво. Пътят от тук нататък е един. Трябва да се намери човек, който да дава пари, за да върви отборът", заяви пред "Мач Телеграф“ Иван Пасков.

Ето какво още каза по темата капитанът от шампионския сезон на Локомотив Пловдив:

Крушарски вероятно има финансови затруднения и е възможно и да има дългове към дадени лица. Когато не се плаща редовно и има вмешателство в работата на треньорите и директорите, няма как да станат нещата. Павел Колев за мен е човек, който със сигурност знае как да си върши работата и се е доказал. Видяхме какво направи и в Левски преди години. В клуба има хора, които знаят какво правят там. Нещата не са добре от финансова гледна точка и от това, че президентът се меси в работата на тези хора. Предполагам, че нещата стоят по този начин.

Ако Локо Пд успее да остане в първата шестица, мисля че ще бъде успех. Левски е вече на четвъртото място и това не ме изненадва. През този сезон не мисля, че може да се гони нещо повече от това, след като има такива неуредици. Без добра финансова мощ няма как да се търсят големи успехи. Махнаха се и много играчи, които бяха основни. Освен да се обиграва отборът, не виждам какво друго толкова може да се гони.

Дори е по-добре да се борят за седмото място и да се преследва бараж за евротурнирите. Нямат шанс за четвъртото място. Ако Александър Томаш се откаже, в един даден момент ще го оправдая. Почти сигурен съм, че му се месят в работата. В един момент ще му писне. Одобрявам, че Христо Крушарски оттегли кандидатурата си за президент на БФС. Не мисля, че това породи конфликтите. Той и да се беше кандидатирал, не вярвам, че щеше да бъде избран. Ако може Крушарски да намери пари отнякъде, да бъде точен към футболистите и да не се меси в работата на треньорите и на изпълнителното ръководство ще е най-добре.
Още по темата: общо новини по темата: 775
28.04.2024
28.04.2024
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/130 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на filibe
премахни филтъра

0
 
 
Ако ТОМАШ държи на авторитета си,би трябвало да се наложи и пусне ДИНКО ХОРКАШ за мача с "ХЕБЪР".Но явно,че няма топки и не се реши да се опъне на Крушарски.Така работата няма да върви.Как футболистите ще му вярват,след като не ги защитава?Абсурд.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: