ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски за играч на Локо: Куц кон, който се мисли за бегач! Който не преподпише, хваща гората или сяда на пейката
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:25 / 26.11.2023Коментари (6)9539
© Plovdiv24.bg
Един от факторите в Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, се изказа много остро по адрес на една от недоволните звезди в клуба. Бизнесменът засегна темата с футболист, който отказвал да преподпише нов договор заради финансовото състояние на клуба.

Крушарски даде публично пример с бившия играч на клуба - Стивън Езе, който набра популярност с изявите си през 2019 година, но също напусна "Лаута" като свободен агент, след като отказа да поднови договора си. Нигериецът изкара по един сезон в Индия и шотландската втора лига (б.р. за последно бе в местния Куинс Парк), но в момента е без отбор.

"Аз досега не се бърках. Започнах да се бъркам сериозно от миналата седмица. Имахме някакви договорки с моя партньор. Другата седмица нещата ще се изяснят. А на този мениджър и на този футболист, ако се е помислил за звезда, мога да му дам един пример. Нека погледне къде е сега един, който също беше “голям футболист" с английски агент – Стивън Езе. Някой чувал ли е скоро за него или е станал за мезе? Много е лошо да си куц кон и да се помислиш за бегач. Такива много са минали и са отишли после наляво и надясно. Пожелавам му попътен вятър. Знам кой е", заяви пред "Тема спорт" Христо Крушарски.

На 1 декември се прибирам от Абу Даби. На 2-ри ще направя два разговора с тях и който иска – иска, а който не иска – да лови гората и от Нова година сяда на пейката и ще чака попътния вятър да го отнесе там, където иска да отиде. Щом има нещо – ще го изчистим. Навремето имаше по 3-4 месеца неплатени заплати, но има ли някой, който в крайна сметка не си е взел всичко по мое време? Да бъдат спокойни, да дишат чист въздух, да събират енергия и да я хвърлят на терена, а не да им пълнят главите с лоши мисли, че някой ги търси. Те се крият, но никой не ги търси. Този футболист да не забравя откъде изгря и къде го видяха", допълни още бизнесменът.
Още по темата: общо новини по темата: 772
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/129 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хъмпи мастиката в Абу Даби, а зрънковите на хляб и сол, наздраве
0
 
 
Вземи да плащаш на хората, селяндур. Четири месеца не са вземали пари и искаш да играят и да ти преподписват. Ми няма да стане, дърт боклук. Цялата ни скапана държавица е пробита от такива измекяри - не плащаха на хората за труда 30 години, сега реват, че няма хора и вкарват от Монголия и Узбекистан. Ми няма да има, щот такива кат теб изгониха кадърния народ от страната, остана само измет. Плащай на хората или се мащай.
+1
 
 
Крушарски си мисли, че някой му е длъжен и се прави на важен. Беше абсолютно анонимен селянин преди да го допуснат в Локо Пловдив. Сега е известен селянин. Побеждавали сме въпреки него, а не защото нещо е направил на Лаута. Парите му ги дадоха и му ги дават по поръчка… изключително дразнещ с претенциите си комунистически плужек. Да си взима гениалния Томаш и на гости на Перуката у лево…с другия Путинист, Венци Свинята.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: