ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Павел Колев напуска Локо и разкри изключително скандални факти около клуба
Автор: Стойчо Генов 20:18 / 02.12.2023Коментари (29)17600
Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Павел Колев отправи остри критики към ръководството на клуба. Това стана няколко минути след края на мача срещу Левски, който черно-белите загубиха катастрофално с 0:3. Колев намекна, че по всяка вероятност ще напусне поста си на "Лаута".

Ето какво заяви изпълнителният директор на "смърфовете":

Нямахме футболни аргументи да се противопоставим на Левски. Получихме гол без положение. След това при една малко спорна ситуация, падна и втори гол. Психологически нещата станаха сложни. Това за съжаление е върхът на айсберга. Отборът, като отбор, отдавна изпревари клуба като развитие. Аз и Илко Пиргов не виждаме как клубът може да догони отбора. Даже по-точно казано, клубът дърпа отбора назад.

Ние с Илко Пиргов не сме си намерили имената на улицата. Ако няма разрешение на проблемите, няма как да продължим да работим. Не виждаме как може клубът да догони отбора, даже става май по-скоро обратното - клубът дърпа отбора назад. През юли имахме сътресения, в които доста ясно показах, че нямам намерение да ставам параван за неща, които нито са съгласувани с мен, нито ми харесват.

Бих предпочел да гледам хората в очите, когато ми задават въпроси какво се случва в Локомотив, затова и говоря в момента. Така, както сме тръгнали, нещата няма да свършат добре. Има сериозно напрежение, което стига до ексцесии между основните акционери в Локомотив Пловдив (б.р. визира Адам Сотков и Христо Крушарски). Нещата преминават границите на добрия тон и ние с Илко Пиргов сме по средата на тези отношения, което се отразява зле.

През последните 4-5 месеца вкарахме плащанията в ритъм. Няма да коментирам какво сме заварили, защото е традиционна тема всеки новопостъпил да се оплаква от това, което е заварил. Аз не съм от тези, които се оплакват. Опитахме да погасим част от задълженията и в интерес на истината, това, което мога да кажа, че през последните 4 месеца заплатите се плащаха сравнително навреме и парите бяха изкарани от самия клуб.

За съжаление, често средствата, които Локомотив Пловдив успя да геренира, не влизаха в клуба. Въпреки моите настоявания, да разбера къде отиват тези пари, не получих отговори. Единствено за част от сумите, които ми беше казано, че се дават на Миньор Перник на заем и щели да бъдат върнати. Тези средства в Локомотив Пловдив така и още не съм ги видял.

Имаме огромен проблем с екипировката. Подписан е договор, който още не мога да изплатя с тези средства. Да не говорим, че самата екипировка не е налична. Който е избирал фланелката, да дойде да обясни защо футболистите нямат екипи. Защо генерираме поръчки от онлайн магазина и не можем да ги изпълним? Защо средствата от този онлайн магазин не влизат в Локомотив Пловдив, а отиват другаде?

Още редица въпроси, на които не получих отговор. Може би се очакваше от нас да ходим по вода, за да докараме фланелки от Китай. Стигнахме дотам, че отборът бе заплашен да не бъде настанен във Враца. Това не отива на клуб като Локомотив Пловдив.

В тази обстановка имаме претенции да се борим за челни места и да се конкурираме с големите клубове в България. Това е меко казано несериозно. По тази причина аз не виждам смисъл да се боря повече, защото очевидно в Локомотив Пловдив нещата се решават на друго място, а не на "Лаута".

Акционерите са двама. Това са разговори, в които не участвам. Имам грижата да защитавам интересите на клуба и това правя в момента. Ако не го направя, ставам мълчалив съучастник, което няма да допусна. Обръщам се към феновете, защото те винаги са зад клуба.

Аз съм на трудов договор, най-вероятно, ако няма промяна, няма да продължа да работя. Много неща трябва да се променят. Имахме уговорка, при която оперативното управление на клуба трябваше да зависи от нас, да структурираме селекционния процес. Това не виждам как ще се случи, защото има центрове на власт, които са извън клуба и там се вземат решенията и сме изненадани какво се случва.

Още по темата: общо новини по темата: 772
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/129 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Жълти, петата и шестте шпека нямат изпърдяване. Като пръцкате тука , само по-лошо ги намествате
0
 
 
Приказката свърши, пак сте си същите мърши!!! Платете си тока, миризливци!
0
 
 
Черно-бялата Коледа започва зле! Апапи, горе главата! С кАдемчето нещата ще се оправят, само ме разбрах кой и за чий ….. налива средства в един Друг жълто-черен отбор.
-1
 
 
След вечната ПЕТА и Шест на нила, няма нещо което да помрачи настроението на пловдивските любители на футбола. Тези две неща ще ни топлят до живот. Футболът, вече ни интересува по-малко и приемаме нещата такива каквито са. Ние в този живот си взехме каквото трябваше, от тук нататък оставаме и другите хорица да се порадват малко, ако им се отдаде някакъв шанс.
0
 
 
Жалко,ако този истински професионалист напусне.Явно,че нещата не са добре в "Локомотив",но дано има и по-добри дни за привържениците ни."Локомотив"над всички и всичко!!!
0
 
 
Сотков и компания трябва да се изметат от Локомотив!Гледам селската радост, но тя ще е кратка, защото Локомотив няма как да остане дълго в това състояние и ще пребъде! Локото им нанесе такива щети, че ще им държи дълги години, а и още ще има! Честита Черно-бяла Коледа!
0
 
 
Купоносителите, шампионите на България,гордостта на Пловдив,къде са шпековете ,бахурите ,петите,я ги извадете ,че много шават,и болят,кървят айде към А окръжна ,там ви е най добре в катуна,къде сте бе пе*е*асчета намесвате ли ги да е*а и циганската сган мръсна нямате място в Пловдив ,за вас само бой и е*ан.
0
 
 
Приказката свърши…..мине се не мине и хоп пак някоя сапунка. Господин Крушарски отново е алкохолик и нежелан, Адемчето прави цапцарап, Павката Колев не е попаднал на точното място, Томаш не знае къде е попаднал….Драма, от където и да го погледнеш е Драма? Стикс поне има двоен повод да се обеси, Колежа е на финалната прав, Локото е също на финала на финалите!
-1
 
 
Ай стига ве тия цигани и говедата ли съживиха?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: