ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Автор: Стойчо Генов 22:10 / 28.04.2024Коментари (0)4184
Локомотив (Пловдив) стартира неуспешно плейофите от първата шестица в първенството. Черно-белите загубиха от Черно море с 0:1 в първия си мач от Топ 6, който се игра на стадион “Тича" във Варна.

Васил Панайотов (11) беше точен за домакините.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Томаш останаха на четвърто място във временното класиране с актив от 55 точки. "Моряците" пък са трети с 65 точки, а успехът днес им гарантира на 99 процента медали в шампионата.

Локомотивци започнаха добре срещата и първите две опасни положения бяха пред вратата на домакините. Още във втората минета след центриране от корнер Мартин Райнов засече с глава, но не успя да уцели вратата.

Пет минути по-късно Мартин Петков изведе Кристиян Пешов по дясното крило. Той напредна и шутира от малък ъгър, но вратарят Иван Дюлгеров изби. Топката се върна отново в Пешов, който отправи втори удар, но той беше блокиран от защитник на Черно море. Пешов получи и трети шанс, но този път шутира с левия крак високо над напречната греда.

Черно море откри резултата в 11-ата минута. Мазир Сула получи топката по левия фланг и я центрира към далечната греда. Там капитанът на домакините Васил Панайотов засече с глава в близкия ъгърл на Кристиан Томов за 1:0. Трябва да отбележим и факта, че вратарят на Локомотив показа обичайната си слабост да не излиза при подобни центрирания и вместо да тръгне да избива топката, остави всичко да зависи от защитниците пред него.

В 37-ата минута Ангел Лясков центрира към Мартин Райнов, който засече добре с глава, но стражът на Черно море показа рефлекс и изби в корнер.

Малко след това Ангел Лясков бе съборен в наказателното поле, но ситуацията бе подмината както от главния рефер Стоянов, така и от колегите му от VAR.

Веднага след последния съдийски сигнал за първата част Атанас Илиев удари с лакет Оливер Камдем и се стигна до спречкване на терена. Ивайло Стоянов обаче реши по соломоновски да вдигне по един жълт картон на двамата замесени футболисти.

В началото на второто полувреме треньорът на Локомотив Александър Томаш поправи грешката си с оставянето като резерви на Димитър Илиев и Бабакар Дион и ги пусна в игра.

Две минути по-късно Мичи Нтело изведе Кристиян Пешов сам срещу вратаря, но Иван Дюлгеров отново спаси и запази мрежата си "суха".

Четвърт час преди края домакините центрираха от фаул, при което Уеслен засече с глава и с помощта на напречната греда топката влезе в мрежата. Голът обаче бе отменен заради засада.

Локомотив игра в състав:

Кристиан Томов, Оливер Камдем, Мартин Паскалев, Тодор Павлов, Ефе Али (Владимир Медвед), Ангел Лясков, Ивайло Иванов (88- Христо Иванов), Мартин Райнов (46- Бабакар Дион), Кристиян Пешов (Петър Андреев), Мартин Петков (46-,Димитър Илиев), Мичи Нтело.

Още по темата: общо новини по темата: 797
13.05.2024
13.05.2024
13.05.2024
12.05.2024
11.05.2024
10.05.2024
предишна страница [ 1/133 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Левски с четири открити тренировки до мача с Локомотив
Героите на Локо от шампионския сезон получават овации от феновете преди мача с Левски
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: